Έτσι θα είναι ο Σκορπιός στο μέλλον για VIP διακοπές - Μέχρι και 1 εκατ. ευρώ την εβδομάδα η διαμονή
Lifestyle

Έτσι θα είναι ο Σκορπιός στο μέλλον για VIP διακοπές - Μέχρι και 1 εκατ. ευρώ την εβδομάδα η διαμονή

Από το καλοκαίρι του 2024, όσοι θέλουν θα μπορούν να απολαύσουν πολυτελείς διακοπές στο ιδιωτικό νησί που κάποτε γνώρισε πολύ μεγάλες στιγμές αφού τα πάρτι του Ωνάση αλλά και οι διάσημοι καλεσμένοι του άφησαν εποχή. 

Ο λόγος για τον Σκορπιό, οι ιστορίες του οποίου μοιάζουν πλέον σαν... αστικοί μύθοι μιας και τη χρυσή εποχή του, τότε που ο Αριστοτέλης Ωνάσης ζούσε εκεί, είτε με τη Μαρία Κάλλας είτε με την Τζάκι Κένεντι έμοιαζε να είναι το... κέντρο του κόσμου.

Μετά τον θάνατό του το 1975 και για αρκετά χρόνια, το ιδιόκτητο νησί της οικογένειας παρέμενε σχεδόν παροπλισμένο με την Αθηνά Ωνάση, μοναδική κληρονόμο της τεράστιας περιουσίας της οικογένειας, να αποφασίζει το 2013 να το δώσει στον Ρώσο κροίσο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ για εκμετάλλευση. Και εκείνος τελικά προσφάτως αποφάσισε να δώσει στη νορβηγική εταιρεία Snohetta, η οποία έχει στη 'φαρέτρα' της μεγάλα έργα όπως είναι η νέα Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας αλλά και το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η ανάπλαση του Σκορπιού θα στοιχίσει συνολικά στον ιδιοκτήτη της περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ και η νέα ονομασία του ως ξενοδοχειακή μονάδα θα είναι VIP Exclusive Club.

Χλιδή, πολυτέλεια και... λεφτά!

Από τον τίτλο της και μόνο, καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για ένα θέρετρο που θα είναι για... παχιλά πορτοφόλια αφού για μία και μόνο εβδομάδα ξεκούρασης και χαλάρωσης εκεί θα πρέπει κανείς να δώσει τουλάχιστον 1 εκατομμυριο ευρώ. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει παλιότερο δημοσίευμα της Daily Mail το οποίο επισημαίνει ότι στο στο νησί θα μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέχρι το πολύ 50 άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νησί θα δοθεί ιδιαίτερη προτεραιότητα στο πράσινο και τα λουλούδια ώστε ο επισκέπτης να νιώθει ότι βρίσκεται μέσα στη φύση. Έτσι, κάθε σημείο του νησιού θα διαθέτει κήπους με πολύ όμορφο σχεδιασμό ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στο υγρό στοιχείο. Να σημειώσουμε επίσης πως στο νησί υπάρχει ακόμα ειδικός χώρος με τους τάφους των μελών της οικογένειας Ωνάση και συγκεκριμένα του Αλέξανδρου Ωνάση που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1973, του ίδιου του Αριστοτέλη Ωνάση που έφυγε από τη ζωή δύο χρόνια αργότερα αλλά και της Χριστίνας Ωνάση, μητέρας της Αθηνάς, που έφυγε από τη ζωή το 1988 στο Μπουένος Άιρες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς θα διαμορφωθούν οι χώροι του Σκορπιού:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved