Δανάη Μπάρκα: Ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και ανέβασε βίντεο την ώρα που κάνει ένεση
Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: Ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και ανέβασε βίντεο την ώρα που κάνει ένεση

Προσέχει για να... έχει η Δανάη Μπάρκα η οποία αν και σε πολύ νεαρή ηλικία και έχει πολλά χρόνια μπροστά της για να βρίσκεται σε παραγωγική περίοδο αποφάσισε να υποβληθεί στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα μπορεί στο μέλλον να αποκτήσει παιδιά που τόσο πολύ θέλει. 

«Η κατάψυξη ωαρίων έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα κατά κόρον. Είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντικό να την κάνουμε τα κορίτσια και να μην φοβόμαστε ότι είμαστε μικρές. Εγώ τώρα που θα κάνω αυτή τη διαδικασία τους επόμενους μήνες, δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι 30 είμαι μικρή για αυτή τη διαδικασία. Ειδικά τώρα είναι η καλύτερη περίοδος. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να ενημερωνόμαστε, να προλαβαίνουμε πράγματα, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε παιδί. Δεν είναι υποχρεωτικό. Είναι πολύ σημαντικό γιατί η ζωή κυλάει, είμαστε σε ρυθμούς τρελούς. Εγώ όταν έρθει η διαδικασία, τώρα σε λίγους μήνες, θα την μοιραστώ και δημόσια» είχε πει παλιότερα η Δανάη Μπάρκα η οποία συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σημαντικές στιγμές της.

barka-(2).jpg

Μία από αυτές είναι και η διαδικασία κατάψυξης ωαρίων στην οποία βρίσκεται αυτόν τον καιρό. Μάλιστα προ ημερών ανέφερε: «Εγώ, τώρα που έχω προχωρήσει στη δημοσιοποίηση… Μετά από ενδελεχή έρευνα και μεγάλο ψάξιμο και φυσικά επειδή εμπιστεύτηκα τους ανθρώπους που έπρεπε να εμπιστευτώ, είδα ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να είσαι στην καλύτερη παραγωγικά περίοδό σου, για να έχεις και λιγότερο άγχος αργότερα. Ευχηθείτε καλή τύχη, φέρτε γούρι γιατί έρχονται οι μέρες».

Η τύχη φαίνεται πως ήταν με το μέρος της και ήδη η Δανάη Μπάρκα έχει κάνει τρεις ενέσεις από εκείνες που απαιτούνται βάσει πρωτοκόλλου για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαδικασία.

Μάλιστα, σήμερα ανέβασε βίντεο από τη στιγμή που η ίδια κάνει την τρίτη κατά σειρά ένεση στην κοιλιά της, θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της την εμπειρία.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved