Στέψη Καρόλου: Η άφιξη της Άννας Μαρίας, του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
Photo by Jeff Spicer/Getty Images
Lifestyle

Στέψη Καρόλου: Η άφιξη της Άννας Μαρίας, του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ

Στέψη Καρόλου: Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τη μητέρα του Άννα Μαρία πέρασε την πύλη του Αββαείου του Ουεστμίνστερ ο Παύλος, πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. 

Από νωρίς σήμερα το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν στο Αββαείο όπου θα γινόταν η μεγαλοπρεπής τελετή μερικοί από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του πλανήτη, βασιλείς, ηγέτες κρατών, υπουργοί, καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς, πολιτικοί αρχηγοί και ηγέτες θρησκειών από όλο τον πλανήτη που είχαν προσκληθεί για να δώσουν το παρών στην εκδήλωση.

Μία τελετή που συμβαίνει μετά από 74 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο και που προβάλλεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Από αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Παύλος Γλύξμπουργκ, η μητέρα του και η γυναίκα του οι οποίοι έχουν στενούς συγγενικούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια.

Η Μαρί Σαντάλ και η Άννα Μαρία τήρησαν το πρωτόκολλο αλλά και το dress code μίας τόσο λαμπερής και μεγαλοπρεπούς τελετής, φορώντας στο κεφάλι καπέλα, όπως απαιτεί κάθε επίσημη εκδήλωση του παλατιού.

Η Μαρί Σαντάλ φόρεσε ένα baby blue φόρεμα με ίδιου χρώματος καπέλο ενώ η Άννα Μαρία προτίμησε ταγιέρ σε πιο σκούρο χρωματισμό, και εκείνη μπλε. Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε η Σήλια Κριθαριώτη, το ταγιέρ της Άννας Μαρίας ήταν δική της δημιουργία:

https://www.instagram.com/p/Cr5kjCcKmKH

Χθες (5/5) οι δύο κυρίες μαζί με τον Παύλο έδωσαν το παρών και στη δεξίωση του βασιλιά ενόψει της τελετής που θα γινόταν σήμερα στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ. Στη συγκεκριμένη δεξίωση η Μαρί Σαντάλ φόρεσε φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου ενώ η Άννα Μαρία εμφανίστηκε με σκουρόχρωμο σύνολο της Max Mara.

Δείτε παρακάτω φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved