Μαρία Ολυμπία: Εμφανίστηκε στην αποφοίτηση του αδελφού της με τσαντάκι αξίας 3.900 ευρώ!
Lifestyle

Μαρία Ολυμπία: Εμφανίστηκε στην αποφοίτηση του αδελφού της με τσαντάκι αξίας 3.900 ευρώ!

Προ ημερών, το τρίτο κατά σειρά παιδί του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, ο Αχιλλέας Ανδρέας αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και όλη η οικογένεια ήταν παρούσα για να μοιραστεί μαζί του τη χαρά. 

Ανάμεσά τους βέβαια και η μεγαλύτερη αδελφή του, η Μαρία Ολυμπία η οποία θεωρείται παγκοσμίως μία από τις πιο καλοντυμένες νεαρές παρουσίες παγκοσμίως.

Έτσι, δεν θα μπορούσε να μας απογοητεύσει στη συγκεκριμένη εμφάνισή της στην εκδήλωση αποφοίτησης του Αχιλλέα Ανδρέα που έγινε πρωινή ώρα.

Φορούσε ένα υπέροχο σε παλ χρώμα φόρεμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της όμως εκεί που στάθηκαν οι περισσότεροι fashion experts ήταν το τσαντάκι που είχε επιλέξει για να συνδυάσει για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της.

Πρόκειται για το μοντέλο Gucci Bamboo 1947 του οίκου Gucci που κοστίζει 3.900 ευρώ. Το τσαντάκι ταίριαζε απόλυτα με το υπόλοιπο outfit όμως η επιλογή της ξάφνιασε όσους παρακολουθούν τις επιλογές της τελευταία αφού η Μαρία Ολυμπία συνήθως κρατάει clutches που θυμίζουν βιβλία που είναι σχέδια που υπογράφει η ίδια με τον οίκο Οlympia Le Tan.

Πάντως, τόσο η Μαρία Ολυμπία όσο και η πάντα σικ μητέρα της, εντυπωσίασαν για ακόμα μία φορά με τις στυλιστικές επιλογές τους, όπως μας έχουν συνηθίσει σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved