Αναστασία Kαίσαρη - Τhomas Persy: Βάφτισαν την κόρη τους – Στιγμιότυπα από το λαμπερό πάρτι
Lifestyle

Αναστασία Kαίσαρη - Τhomas Persy: Βάφτισαν την κόρη τους – Στιγμιότυπα από το λαμπερό πάρτι

 

Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο Ψυχικό βάφτισαν τη μικρότερη κόρη τους, η Αναστασία Καίσαρη και ο Thomas Persy.

Η λαμπερή βάφτιση της μικρής Βικτώριας έγινε μία ημέρα πριν τις εκλογές και ακολούθησε ένα πάρτι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ, με φόντο το φωτισμένο στέγαστρο του Καλατράβα.

Special guest ήταν ο Χρήστος Μάστορας από τις Μέλισσες, ο οποίος ανέλαβε τη διασκέδαση των καλεσμένων.

Μεταξύ των καλεσμένων είδαμε την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Χαρά Καίσαρη με τον σύζυγό της Βασίλη Καίσαρη, τον ευτυχή παππού Κώστα Καίσαρη που είχε και την ονομαστική του εορτή, τον Χρύσανθο Πανά και πολλούς άλλους.

Δείτε στιγμιότυπα από το λαμπερό βάφτιση της μικρής κόρης της Αναστασίας Καίσαρη και του επιχειρηματία, Thomas Persy.

Να σας θυμίσουμε ότι η Αναστασία και ο Thomas ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου δύο φορές, καθώς παντρεύτηκαν με καθολική τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, στο κέντρο της Αθήνας, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, και την επομένη τέλεσαν ένα δεύτερο Μυστήριο, έναν ορθόδοξο γάμο, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στο Παλαιό Ψυχικό, όπου καλεσμένη ήταν όλη η κοσμική Αθήνα. Σ' αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους οι νεόνυμφοι είχαν στο πλευρό τους 1358 καλεσμένους που τους ευχήθηκαν τα καλύτερα για το κοινό τους μέλλον...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved