Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Πάρτι α λα «Χίλιες και Μία Νύχτες» προς τιμήν της μέλλουσας νύφης της
Lifestyle

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Πάρτι α λα «Χίλιες και Μία Νύχτες» προς τιμήν της μέλλουσας νύφης της

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας παντρεύει τον 28χρονο γιο της και η χαρά της όπως κάθε μητέρας είναι πολύ μεγάλη.

Λίγες μέρες πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χουσεΐν η βασιλική οικογένεια διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι προκειμένου να τιμήσει την νύφη τους, Ράτζα Αλ Σαίφ, όπως προστάζει η παράδοση και οι εθιμοτυπίες της Ιορδανίας.

Στο παλάτι Zahran στο Αμάν της Ιορδανίας συγκεντρώθηκαν περίπου 600 γυναίκες για το λαμπερό πάρτι της Χέννας με την απαστράπτουσα βασίλισσα να ανοίγει το παρτι με μια γαλάζιαμάξι τουαλέτα. Οι καλεσμένοι της ραίνουν με ροδοπέταλα και ακολουθεί η νύφη που λάμπει από ευτυχία.

Οι δυο γυναίκες αγκαλιάζονται σφιχτά και το σκηνικό που ακολουθεί μοιάζει να είναι βγαλμένο από τις Χίλιες και μία Νύχτες.

Η βασίλισσα Ράνια εκφώνησε συγκινημένη έναν θερμό λόγο για τη Ράτζα, τη γυναίκα που θα παντρευτεί τον γιο της.

Σύμφωνα με τα έθιμα της Ιορδανίας, στο πάρτι της Χέννας, που είναι το αντίστοιχο bachelorrete του δυτικού κόσμου, τόσο η νύφη, όσο και οι προσκεκλημένες της διακοσμούν το σώμα τους με τατουάζ χέννας, τα οποία σύμφωνα με τον σουδανικό πολιτισμό απομακρύνουν τα κακά πνεύματα, επιφέροντας τύχη και ευτυχία.

image-(1).jpeg

Ο γάμος θα γίνει στο παλάτι Zahran στην πόλη Αμάν σε μια τελετή όπου αναμένεται να παρευρεθούν βασιλείς απ’ όλο τον κόσμο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved