Με μία επίσκεψη στο Athens Beverly Hills θα αποκτήσεις την… αυτοπεποίθηση που σου έλειπε!
Lifestyle

Με μία επίσκεψη στο Athens Beverly Hills θα αποκτήσεις την… αυτοπεποίθηση που σου έλειπε!

…και παράλληλα θα σμιλέψεις με τη βοήθεια των ειδικών την καλύτερη εκδοχή του δικού σου σώματος!

Με το καλοκαίρι να είναι ήδη εδώ, είναι λογικό να μας απασχολεί έντονα η εμφάνισή μας. Κάθε ατέλεια του σώματός μας, μοιάζει να μπαίνει στο μικροσκόπιο ή ακόμα και κάτω από μεγεθυντικό φακό. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τα θέματα που κρύβαμε κάτω από τα φαρδιά πουλόβερ και τα μακριά παντελόνια, όμως ο χρόνος είναι πλέον περιορισμένος. Ψάχνουμε τη γρηγορότερη λύση για το τοπικό πάχος, για τη χαλάρωση, την κυτταρίτιδα… Η δική μας αναζήτηση για όλα τα παραπάνω, μας οδήγησε στο Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, τον μοναδικό Όμιλο στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς στους τομείς της Αισθητικής, Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής και Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής.

Εκεί, ανακαλύψαμε τις πιο αποτελεσματικές και γρηγορότερες λύσεις για όλα τα θέματα που μας απασχολούν, αλλά και κάτι ακόμα: Ότι όλες είμαστε όμορφες όπως ακριβώς είμαστε, και οι ειδικοί του ABH είναι οι πρώτοι που θα το τονίσουν. Βλέπεις, στο ABH, η προσέγγιση απέναντι στην ομορφιά δεν έχει μόνο ένα μέγεθος. Το ίδιο ισχύει και για τις λύσεις που προτείνουν οι ειδικοί του. Κάθε πρωτόκολλο, κάθε θεραπεία και κάθε πρόταση, είναι προσαρμοσμένα στις δικές μας ανάγκες και στα δικά μας θέλω με έναν σκοπό: Να μας κάνουν να δείχνουμε όμορφες αλλά κυρίως να το νιώθουμε. Τι προτείνουν λοιπόν οι ειδικοί για εμάς που θέλουμε μία γρήγορη λύση, ώστε να βγούμε στην παραλία με αυτοπεποίθηση στα ύψη; Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς θεραπείες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχουμε αυτή την εποχή;

Οι πιο αποτελεσματικές ενέσιμες θεραπείες

Σύμφωνα με την Δρ. Ντόλυ Φατσέα και την ομάδα της, οι πιο δημοφιλείς θεραπείες, σε ό,τι αφορά στο σώμα, είναι ο συνδυασμός ειδικών μηχανημάτων και ενέσιμων θεραπειών, τα οποία, συνδυαστικά, προσφέρουν πιο εντυπωσιακό και άμεσο αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, για το μικρό τοπικό πάχος, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, η Δρ. Φατσέα προτείνει το πρωτοποριακό PB Serum, την ενέσιμη μεσοθεραπεία δηλαδή, καθώς και το Πολυγαλακτικό οξύ ή αλλιώς Lanluma.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved