Νικόλαος: «Δεν ξέρω ακόμα πόσος χρόνος πρέπει να περάσει για να το καταπιώ αυτό το πράγμα»
Lifestyle

Νικόλαος: «Δεν ξέρω ακόμα πόσος χρόνος πρέπει να περάσει για να το καταπιώ αυτό το πράγμα»

Οι δύο μεγαλύτεροι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος και Νικόλαος παραχώρησαν την πρώτη τους συνέντευξη μετά τον θάνατο του πατέρα τους στην εκπομπή «365 στιγμές» και τη Σοφία Παπαϊωάννου.

Ο Παύλος και ο Νικόλαος περιέγραψαν τα παιδικά τους χρόνια δίπλα στην οικογένειά τους, φτάνοντας στο σήμερα και στην μεγάλη απώλεια του πατέρα τους.

Μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του, ο Νικόλαoς αρχικά ανέφερε: «Μου λείπει και ίσως ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Προχθές ήθελα να επισκεφθώ την μητέρα μου στο σπίτι της και λέω θα “πάω στους γονείς μου”, άσχετα αν εννοούσα ότι θα πάω στην μητέρα μου. Δεν ξέρω ακόμα πόσος χρόνος πρέπει να περάσει για να το καταπιώ αυτό το πράγμα», δήλωσε για τον πρόσφατο θάνατο του τέως βασιλιά και πατέρα του.

365-Stigmes_Royal_Family_02.jpg

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια ο Νικόλαος είπε: «Μου λείπει αλλά είμαι ευγνώμων για όσα μας δίδαξε. Μας μεγάλωσε με την ελληνικής παιδεία. Αυτό ήταν δικό του θέλημα και εμείς το ακολουθήσαμε εννοείται. Είχαμε Έλληνα καθηγητή στο σπίτι. Εγώ τελείωσα το δημοτικό σχολείο στο σπίτι και μετά ξεκίνησα στο ελληνικό κολλέγιο στο Λονδίνο και είμαι πολύ ευγνώμων. Μπήκαμε σε ένα υποτροφίο και έτσι έζησα και μπήκα στην καθημερινότητα του Έλληνα».

Αναφερόμενος στην επιστροφή του στην Ελλάδα είπε: «Είμαι πανευτυχής για την απόφαση που πήρα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Είχα έννοια όταν το αποφάσισα για τη σύζυγό μου πιο πολύ η οποία είναι ξένη και δεν τα μιλούσε τα ελληνικά. Πλέον μιλάει τη γλώσσα. Δεν ήξερε πώς θα αντιμετωπίσει η ίδια την Ελλάδα και πώς η Ελλάδα την ίδια. Δέσανε όλα πολύ όμορφα γιατί οι Ελλάδα και άνθρωποί της την αγάπησαν τη γυναίκα μου, όπως εκείνη αγάπησε αυτή τη χώρα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved