Καινούργιου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Ένα ξαφνικό τέλος»
Lifestyle

Καινούργιου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Ένα ξαφνικό τέλος»

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουλίου με την  είδηση του θανάτου της να σκορπά θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Άνθρωποι που τη γνώριζαν αλλά και εκείνοι που δεν την είχαν συναναστραφεί καθόλου αλλά τη θαύμαζαν για το σπουδαίο της έργο, γέμισαν δάκρυα στο άκουσμα της ξαφνικής αυτής είδησης.

Όλοι έχουν κάτι καλό να πουν για τη γυναίκα - σύμβολο της Ελλάδας. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούργιου, της οποίας το μήνυμα για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, ραγίζει καρδιές.

katken85_363412303_18377831794055557_743531196262666621_n.jpg

«Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα και σκεφτόμουν πώς θα κρατήσω όλα τα χέρια των παιδιών που είναι εδώ μέσα, να τους δώσω δύναμη για να γίνουν το γρηγορότερο καλά». Μαριαννα Βαρδινογιάννη

Βλέποντας χθες παλιότερες συνεντεύξεις της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου …ένιωσα πως με αυτά της τα λόγια περιγράφει με τον πιο ζωηρό τρόπο την εικόνα που έχουμε για εκείνη.
Την ανθρώπινη ζεστασιά της, την ανεξάντλητη αγάπη της, την ακτινοβόλα ελπίδα της, την οποία μετέδωσε σε χιλιάδες παιδιά που έδωσαν σκληρές μάχες και τα κατάφεραν.

Ένας ξαφνικό “τέλος” που μας γέμισε ανείπωτη θλίψη, αλλά ήρθε με... γεμάτα χέρια.
Γεμάτα αγάπη, γεμάτα ελπίδα, γεμάτα συμπόνοια, γεμάτα προσφορά, γεμάτα από ακούραστους αγώνες για τα παιδιά που έδιναν τη μάχη τους με τον καρκίνο.
Γεμάτα όνειρα για μια ελληνική κοινωνία πιο ανθρώπινη, πιο δοτική, που δεν τρομάζει στο άκουσμα της λέξης καρκίνος, αλλά γίνεται μια γροθιά και τον πολεμά!

Ο ορισμός της γυναίκας-πρότυπο, σε μια εποχή που μοιάζουμε να έχουμε λίγο μπερδευτεί στο ποιον θαυμάζουμε και γιατί…
Καλό παράδεισο 🕊️», έγραψε η ίδια

https://www.instagram.com/p/CvHyVYjI3HO/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved