Αθηνά Ωνάση: Η εξαφάνιση της χρυσής κληρονόμου - Είναι τελικά έγκυος & γιατί πουλάει τα ακίνητά της;
Lifestyle

Αθηνά Ωνάση: Η εξαφάνιση της χρυσής κληρονόμου - Είναι τελικά έγκυος & γιατί πουλάει τα ακίνητά της;

Η Αθηνά Ωνάση απέχει εδώ και μήνες από οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση η τελευταία κληρονόμος της δυναστείας, ενώ το περιβάλλον της δεν επιβεβαιώνει (ούτε διαιβεύδει) τις φήμες ότι είναι έγκυος στον 5ο μήνα.

Παρ’ όλα αυτά, η 38χρονη συνεχίζει να ρευστοποιεί (από το 2006) τη μυθική ακίνητη περιουσία της, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα και τον Διονύση Θανάσουλα...

Στα τέλη του φετινού Ιουνίου, για την ακρίβεια από τις 23 έως τις 25 του μήνα, η διεθνής ελίτ της ιππασίας βρέθηκε στο Παρίσι για το φημισμένο τουρνουά της Longines, Paris Eiffel Jumping. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν συμμετείχε στο συγκεκριμένο event η Αθηνά Ωνάση, αφού εκείνες ακριβώς τις ημέρες έσκασε η είδηση ότι είναι έγκυος στον 4ο μήνα. Το νέο δημοσιεύτηκε ως αποκλειστικότητα σε site της Βραζιλίας χωρίς να υπάρξει επιβεβαίωση ή διάψευση από το περιβάλλον της τελευταίας κληρονόμου των Ωνάση. Στην Ελλάδα υπήρξε η συνήθης αναστάτωση για την είδηση που αφορά την εγγονή του μυθικού Σμυρνιού, όποτε μας δίνει την αφορμή να τη θυμόμαστε, και το μυστήριο της εγκυμοσύνης της, το οποίο δεν έχει λυθεί ακόμη. Με δεδομένο τον χαρακτήρα της Αθηνάς Ωνάση, ενός εν πολλοίς κλειστού κοριτσιού πριν από είκοσι χρόνια, που σήμερα είναι μια γυναίκα 38 ετών, η λύση στο ερώτημα αν είναι έγκυοε ή όχι θα δοθεί μόνο από την ίδια, εκτόε απροόπτου, και με τον τρόπο που η ίδια θα επιλέξει.

Στο Σεν Τροπέ, όπου κάθε χρόνο διεξάγεται το τουρνουά που φέρει το όνομά της, φέτος απλώς έδωσε το «παρών» κατά τη διάρκεια του event από την 1η έως τις 3 του μήνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Δεν αγωνίστηκε όμως, κάτι που ενίσχυσε τις φήμες για εγκυμοσύνη, τρεις εβδομάδες μετά το βραζιλιάνικο δημοσίευμα, ούτε και φωτογραφήθηκε καθόλου. Αυτό ήταν κάτι που πρώτη φορά συνέβη στο event της, ενώ αν υπήρξαν τελικά φωτογραφίες, αυτές δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ο Ιταλός γόης

Έχουν περάσει δύο δεκαετίες από την ημέρα που η Αθηνά Ωνάση ενηλικιώθηκε, αλλά ως ενήλικη επιμένει να λέει «όχι» σε όλα τα αιτήματα για συνέντευξη που της έχουν υποβληθεί - και δεν είναι λίγα. Ουσιαστικά έχει να μιλήσει δημόσια από το 1998, όταν σε ηλικία 13 ετών έδωσε τη μοναδική μέχρι σήμερα συνέντευξή της, ανήλικη ακόμη και με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ δίπλα της, στο ιταλικό περιοδικό «Oggi». Έκτοτε είναι η Αθηνά της σιωπής, μια κληρονόμος η οποία ποτέ δεν απέκτησε καλή σχέση με τη δημοσιότητα, αρνούμενη να μιλάει παρά το πολύ βαρύ επίθετο που κουβαλά.

Ο τραυματικός στην κατάληξή του γάμος της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, την απατούσε για χρόνια με διάφορες γυναίκες και το ηχηρό διαζύγιο την έκαναν να κλειστεί ακόμη περισσότερο στον εαυτό της. Αφιερώθηκε πολύ στην ιππασία. Και όπως είχε γνωρίσει τον Αλβάρο στο Βέλγιο κατά τη διάρκεια προπονήσεων, έτσι γνώρισε και τον επιχειρηματία Αλμπέρτο Ζόρζι. Αφορμή για την πρώτη επαφή στάθηκε η αγορά από τον γοητευτικό Ιταλό ιππέα ενός αλόγου που ανήκε στην Αθηνά Ωνάση, το οποίο, παρεμπιπτόντως, ήταν το αγαπημένο του Ντόντα.

Οι φήμες ότι κάτι τρέχει με τους δυο τους άρχισαν να διαδίδονται από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Ζόρζι χώρισε τη σύζυγό του και παρόλο που αμφότεροι δεν επιβεβαίωσαν ποτέ ότι είναι ζευγάρι, αυτό είναι κάτι που τα δημοσιεύματα θεωρούν δεδομένο. Εφόσον επιβεβαιωθεί το μυστήριο γύρω από το αν τελικά είναι έγκυος, το πιθανότερο είναι ο Ζόρζι να είναι ο πατέρας του παιδιού που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή μιας κοπέλας η οποία νιώθει το βάρος της δυναστείας Ωνάση να πέφτει πάνω της από τότε που ήταν παιδί. Ενίοτε να την πλακώνει κιόλας...

To sell-out καλά κρατεί

Κάποιοι τη θυμούνται να εισέρχεται στη «Μεγάλη Βρετανία» πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια, αμίλητη και χωρίς να κοιτάζει τους φωτογράφους που φώναζαν «Αθηνά, Αθηνά». Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση τους προσπέρασε και μπήκε στο Ξενοδοχείο, όπως έχει μάθει να προσπερνάει με τον δικό της τρόπο ανθρώπους και καταστάσεις που την πιέζουν. To πιο κλασικό παράδειγμα είναι η στάση της ως ενήλικης πλέον απέναντι στον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, με τον οποίο έχει εδώ και χρόνια πολύ τυπικές σχέσεις. Η Αθηνά κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία, αλλά όταν ενηλικιώθηκε και την πήρε στα χέρια της επέλεξε να πουλήσει, σταδιακά, έναντι αδρού τιμήματος κάποια εκπληκτικά ακίνητα-φιλέτα που υπήρχαν σε διάφορες χώρες, κυρίως της Ευρώπης. Το τελευταίο είναι η Villa Vari, μια συγκλονιστική έπαυλη στην Ελβετία, η οποία, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες εβδομάδες από media στην Ινδία, κατέληξε στα χέρια του μεγιστάνα Πανκάζ Οζγουαλ.

Με προσωπική περιουσία που εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 3 δισ. ευρώ, ο Ινδός επιχειρηματίας χρειάστηκε να ελαφρύνει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς κατά 184.440.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τη βίλα που βρίσκεται στο χωριό Gingins, ένα ειδυλλιακό μέρος που απέχει μόλις 15 λεπτά από τη Γενεύη. Πρόκειται για μια εκπληκτική έπαυλη χτισμένη σε ένα οικόπεδο 40 στρεμμάτων, την οποία ο νέος ιδιοκτήτης της ανακαίνισε ριζικά, αφού είναι πλέον η μόνιμη κατοικία της οικογένειάς του. Το συγκεκριμένο sell-out της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση ήρθε να θυμίσει σε αρκετούς ένα real estate «μεγάλο παζάρι» στο οποίο έχει επιδοθεί η 38χρονη κληρονόμος από το 2006 και μετά. Όταν δηλαδή πήρε στα χέρια της την κληρονομιά που της άφησε η μητέρα της Χριστίνα, η οποία εκτός από καταθέσεις και εταιρείες περιελάμβανε και πολλά διάσημα ακίνητα. Το πρώτο που πούλησε ήταν το μυθικό διαμέρισμα του παππού της σε κτίριο επί της Avenue Foch στο Παρίσι, μαζί με τα δύο βοηθητικά κτίσματα, με τίμημα κοντά στα 10.000.000 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατοικία ο Ελληνας κροίσος έζησε στιγμές πάθους με τη Μαρία Κάλλος, ακολούθησε η Τζάκι Κένεντι και μετά τον θάνατό του έμενε συχνά εκεί η Χριστίνα Ωνάση. Επόμενο στη σειρά ήταν το ονειρικό σαλέ Villa Crystal στο Σεν Μόριτς, ίσως η πιο αγαπημένη κατοικία της μητέρας της, που πουλήθηκε έναντι άγνωστου τιμήματος το 2008.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved