Βασιλιάς Κάρολος: Δεκάδες απολύσεις στα παλάτια του!
Lifestyle

Βασιλιάς Κάρολος: Δεκάδες απολύσεις στα παλάτια του!

Ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται να απολύσει το 20% του προσωπικού του στο παλάτι του προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα στους Βρετανούς φορολογουμένους.

Ο βασιλιάς Κάρολος θα κάνει απολύσεις στο προσωπικό του στο Μπάκιγχαμ, στο ανάκτορο του Σάντρινχαμ, στο Κάστρο του Ουίνδσορ, στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκοτίας αλλά και σε άλλες βασιλικές κατοικίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, The Mail on Sunday, τόσο ο βασιλιάς όσο και η σύζυγός του, η Καμίλα διαπίστωσαν ότι χωρίς λόγο υπάρχουν πολλοί βοηθοί για κάθε υπάλληλο.

1681336265541-864528785-kamila-karolos-(3).webp

Το βασιλικό ζευγάρι σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ρώτησε τον υπεύθυνο του προσωπικού του παλατιού του Μπάκιγχαμ για ποιον λόγο υπάρχει άλλη κουζίνα για τα γεύματα που σερβίρονται σε αυτούς και άλλη κουζίνα για να τρώει το προσωπικό.

«Γιατί δεν μπορούμε όλοι να τρώμε από την ίδια κουζίνα, με τον ίδιο σεφ;» ρώτησαν, χωρίς να λάβουν ικανοποιητική απάντηση.

kamila-karolos-(2).webp

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει πάρει την απόφασή του και έχει και τη συγκατάθεση της Καμίλα και θα μειώσει σημαντικά το προσωπικό του και αναμένεται να γίνουν δεκάδες απολύσεις!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved