Ένας χρόνος χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ: Ο πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο για το μνημόσυνο
Lifestyle

Ένας χρόνος χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ: Ο πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο για το μνημόσυνο

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε χωρίς τη σύζυγό του, Μέγκαν στο Λονδίνο στις 7 Σεπτεμβρίου για να παρευρεθεί σε μια τελετή που διοργάνωσε η WellChild, για την υποστήριξη των βαρέως ασθενών παιδιών και των οικογενειών τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε για τη γιαγιά του «μας κοιτάζει όλους από ψηλά» και είναι «ευτυχισμένη που είμαστε μαζί», αφού επέστρεψε στο Λονδίνο χωρίς τη Μέγκαν και τα παιδιά τους τον Πρίγκιπα Άρτσι, τεσσάρων ετών και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, δύο ετών για την ετήσια τελετή απονομής φιλανθρωπικών βραβείων την παραμονή από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

1675210732962-66226630-b9d7b614-meghan-markle-1.webp

«Όπως γνωρίζετε, δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στα βραβεία πέρυσι καθώς η γιαγιά μου πέθανε», είπε.

«Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, θα ήταν το πρώτο άτομο που θα επέμενε να συνεχίσω να είμαι μαζί σας, αντί να πάω σε αυτήν. Και γι’ αυτό ακριβώς ξέρω ότι, ακριβώς ένα χρόνο μετά, μας κοιτάζει όλους απόψε, χαρούμενη που είμαστε μαζί και συνεχίζουμε να προβάλλουμε μια τόσο απίστευτη κοινότητα» υπογράμμισε ο πρίγκιπας Χάρι.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιείται την παραμονή της πρώτης επετείου από τον θάνατο της γιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved