Οι Βρετανοί μίλησαν-Αυτό είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο στη βασιλική οικογένεια και δεν είναι η Κέιτ
Lifestyle

Οι Βρετανοί μίλησαν-Αυτό είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο στη βασιλική οικογένεια και δεν είναι η Κέιτ

Ένας ακριβώς χρόνος συμπληρώθηκε, πριν από μερικές ημέρες, από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και οι Βρετανοί έσπευσαν να επιλέξουν τον νέο τους αγαπημένο από τη βασιλική οικογένεια..

Ήταν 8 Σεπτεμβρίου του 2022 όταν η αγαπημένη μονάρχης των Βρετανών έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πρώτος στις προτιμήσεις των Βρετανών μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας καθώς επικράτησε οριακά της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον.

Their Majesties King Charles III And Queen Camilla - Coronation Day

Στην έρευνα που διενήργησε η βρετανική εταιρεία δημοσκοπήσεων YouGov διαπιστώθηκε πως το 61% των Βρετανών τάσσεται υπέρ της μοναρχίας - ποσοστό ελάχιστα μειωμένο μετά την έκρηξη αγάπης που καταγράφηκε με την είδηση του θανάτου της βασίλισσας σε ηλικία 96 ετών.

Για το βασιλικό ζεύγος Κάρολο και Καμίλα θετική γνώμη έχει το 60% των Βρετανών.

Για τον Γουίλιαμ θετική άποψη έχει το 74% των Βρετανών, για την Κέιτ το 72%, ενώ η αδελφή του Καρόλου, πριγκίπισσα 'Αννα συγκεντρώνει ποσοστό 73%.

Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με 31% και 24% αντίστοιχα, ενώ παρατηρείται ότι είναι πολύ πιο δημοφιλείς στους Βρετανούς κάτω των 30 ετών.

Αντίθετα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ είναι συνολικά αγαπητοί από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Ο δευτερότοκος γιος της Ελισάβετ, πρίγκιπας 'Αντριου συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις το 6% των Βρετανών να δηλώνουν ότι έχουν θετική άποψη για εκείνον.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved