Joan Collins: Όταν «έσπασε» το πρωτόκολλο σε συνάντηση με Kate Middleton - πρίγκιπα William
Lifestyle

Joan Collins: Όταν «έσπασε» το πρωτόκολλο σε συνάντηση με Kate Middleton - πρίγκιπα William

H Joan Collins είχε συναντήσει την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William και ξέχασε να υποκλιθεί.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε στα νέα της απομνημονεύματα "Behind the Shoulder Pads: Tales I Tell My Friends" ότι ξέχασε να υποκλιθεί στην πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Platinum Jubilee Pageant τον Ιούνιο του 2022.

collins.jpg

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τελικά, φτάσαμε έξω από το Royal Box, το οποίο ήταν γεμάτο με βασιλικούς και συγγενείς της βασίλισσας. Καθώς κατεβαίναμε από την Jaguar, προσπαθώντας να δείχνουμε ευπαρουσίαστοι μετά από δύο ώρες στον παγωμένο αέρα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της Edoardo μας χαιρέτησαν ενθουσιασμένοι. Στη συνέχεια, σκούντησε την πριγκίπισσα Άννα, η οποία σκούντησε τον πρίγκιπα Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα, και όλοι μας χαιρέτησαν, μας χαμογέλασαν και μας έβγαλαν το "Μπράβο!". Πραγματικά πολύ ευχάριστο».

kate-middleton_coronation_concert-3.jpg

Και υπογράμμισε η 90χρονη Joan Collins: «Με οδήγησαν στο πράσινο δωμάτιο αποχώρησης πίσω από το θεωρείο, κάθισα κουρασμένη σε έναν καναπέ και μου πρόσφεραν ένα φλιτζάνι τσάι. Ξαφνικά, εμφανίστηκε μία υπέροχη παρουσία με ένα κόκκινο φόρεμα. Η Κάθριν, η δούκισσα του Cambridge, με τα δύο μικρά παιδιά της στο πλευρό της…»!

theroyalfamily_1664301455_2936695912781706127_336038588.webp

Και συνέχισε στην αυτοβιογραφία της: «Γεια σου, Joan", είπε γλυκά, απλώνοντας το χέρι της". "'Γεια σας, κυρία μου', ξεστόμισα, ξεχνώντας να υποκλιθώ". "Αυτή είναι η Charlotte και αυτός είναι ο Louis', είπε, και τα δύο ανθρωπάκια άπλωσαν ευγενικά τα μικροσκοπικά τους χέρια για μια χειραψία".

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved