Λένι Κλουμ: Η κόρη της Χάιντι Κλουμ, γιορτάζει 4 χρόνια σχέσης με τον γιο του Σπύρου Πώρου!

Το ζευγάρι γιόρτασε 4 χρόνια σχέσης. 

leniklum instagram
Lifestyle

Λένι Κλουμ: Η κόρη της Χάιντι Κλουμ, γιορτάζει 4 χρόνια σχέσης με τον γιο του Σπύρου Πώρου!

Ερωτευμένη συνεχίζει να είναι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης η καλλονή κόρη της Χάιντι Κλουμ η οποία ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στο μόντελινγκ με τον γιο του Σπύρου Πώρου, Άρη.  

Η νεαρή κοπέλα ανέβασε μία φωτογραφία του συντρόφου της στου οποίου τις φλέβες κυλάει ελληνικό αίμα. Σ' αυτή τη φωτό απεικονίζεται ο Άρης να κοιμάται ήσυχος και η Λένι Κλουμ έγραψε στη λεζάντα: «Ευτυχισμένα 4 χρόνια στην κοιμισμένη ομορφιά μου... Σ' αγαπώ».

https://www.instagram.com/p/CcpGaCIu2YI/

Η Λένι Κλουμ που είναι το νέο αίμα στον χώρο του μόντελινγκ παγκοσμίως είναι παιδί του έρωτα της μητέρας της με τον άλλοτε «άρχοντα της F1», Φλάβιο Μπριατόρε. Οι γονείς της χώρισαν πριν καν έρθει στον κόσμο η Λένι, η οποία στη συνέχεια υιοθετήθηκε από τον Σιλ, επόμενο σύντροφο της μητέρας της με τον οποίο παντρεύτηκε το 2005.

Όσο για τον Άρη Ραξέφσκι, είναι καρπός του έρωτα του διάσημου Έλληνα φωτογράφου με τη Ρωσίδα διευθύντρια φωτογραφίας Ρία Ραξέφσκι με την οποία όμως έπαψε να είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Σπύρος Πώρος στο παρελθόν για τα παιδιά του: «Έχω πέντε παιδιά, έτσι τα έφερε η ζωή. Τα παιδιά μου είναι σε 3 διαφορετικές ηπείρους. Έχουν γνωριστεί μεταξύ τους» .

Ο Άρης Ραξέφσκι είναι παίκτης του χόκεϊ με τους Los Angeles Junior Kings και υποσχόμενη δύναμη στο συγκεκριμένο άθλημα.

Δείτε παρακάτω φωτό του ζευγαριού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved