Η βασιλική παράδοση που κρατάει μακριά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ από την Κέιτ Μίντλετον τα Χριστούγεννα
Lifestyle

Η βασιλική παράδοση που κρατάει μακριά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ από την Κέιτ Μίντλετον τα Χριστούγεννα

Oι παραδόσεις του κάθε λαού διαφέρουν από χώρα σε χώρα παγκοσμίως. Στη Λατινική Αμερική για παράδειγμα οι κάτοικοι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα το βράδυ της παραμονής, 24 Δεκεμβρίου και ονομάζουν τη συγκεκριμένη γιορτή Nochebuena. 

Όμως, στη βασιλική οικογένεια, οι Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις επιβάλλουν στα ζευγάρια να περνούν χωριστά το πρώτο μέρος της συγκεκριμένης ημέρας, σύμφωνα με το Time.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, απολαμβάνουν το πρωινό τους εκείνη την ημέρα των Χριστουγέννων χωριστά.

kate.jpg

Ο πρώην σεφ της βασιλικής οικογένειας Darren McGrady - ο οποίος υπήρξε ο προσωπικός σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας για 15 ολόκληρα χρόνια- αποκάλυψε στη Mirror ότι οι γυναίκες ανήμερα τα Χριστούγεννα παίρνουν το πρωινό τους στο δωμάτιό τους, την ίδια ώρα που οι άντρες συναντιούνται στην τραπεζαρία για το γεύμα τους, δύο ώρες πριν βρεθούν στον Καθεδρικό Ναό της Μαρίας της Μαγδαληνής στο Sandringham του Norfolk.

Στις 25 Δεκεμβρίου, τα γαλαζοαίματα ζευγάρια συναντιούνται λίγο πριν το μεσημεριανό τους γεύμα και πολύ αργότερα από τον εκκλησιασμό τους. Ο ίδιος σεφ είχε αποκαλύψει το 2017 στην Daily Mail ότι την ημέρα των Χριστουγέννων οι κυρίες επιλέγουν ένα πιο ελαφρύ πρωινό με φρούτα και τοστ ενώ οι κύριοι προτιμούν ένα αρκετά πλούσιο γεύμα για πρωί, με αυγά, μπέικον, μανιτάρια και αρκετά ακόμα.

kate-middleton_coronation_concert-3.jpg

Δεν είναι σαφές γιατί υπάρχει αυτή η χριστουγεννιάτικη παράδοση για τα γαλαζοαίματα ζευγάρια ή γιατί ο William και η Kate δεν καταφέρνουν να ξεφύγουν ποτέ από αυτήν.

Πάντως, είναι προφανές ότι οι παραδόσεις στο παλάτι είναι επηρεασμένες από τον τρόπο που οι Γερμανοί επιλέγουν ακόμα και σήμερα να γιορτάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων. Για παράδειγμα, ο πρίγκιπας Χάρι είχε αποκαλύψει στο βιβλίο του ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ανταλλάσσουν τα δώρα τους το βράδυ των Χριστουγέννων και όχι της Πρωτοχρονιάς όπως συνηθίζεται σε άλλες χώρες. Πάντως, η επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας αναφέρει ότι τα μέλη της συνήθως ανταλλάσσουν δώρα την ώρα που παίρνουν το τσάι τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved