Στην Ελλάδα για Πρωτοχρονιά ο Παύλος - Το ταξίδι από την Ιταλία και το «ευχαριστώ»
Lifestyle

Στην Ελλάδα για Πρωτοχρονιά ο Παύλος - Το ταξίδι από την Ιταλία και το «ευχαριστώ»

Στην Ελλάδα θα υποδεχτεί το νέο έτος ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος

Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι του με πλοίο που έκανε από το Μπάρι για να φτάσει στην Ελλάδα όπου και θα περάσει αυτές τις γιορτινές μέρες. Ο Παύλος θέλησε να ευχαριστήσει το πλήρωμα και τον καπετάνιο του πλοίου που τον ταξίδεψε από το Μπάρι στην Πάτρα και έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε:

«Ευχαριστώ τον Πλοίαρχο και το πλήρωμα του πλοίου super fast 1 για το όμορφο και ασφαλές ταξίδι από το Bari για Πάτρα. Εύχομαι καλή χρονιά και καλά ταξίδια σε όλους».

Να θυμίσουμε ότι μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τον περασμένο Ιανουάριο, η μητέρα του Παύλου, Άννα Μαρία περνάει τον περισσότερο χρόνο στη χώρα μας. Άλλωστε, αυτές τις μέρες πρόκειται να τελεστεί και το ετήσιο μνημόσυνο καθώς ο Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου.

Έτσι, ο Παύλος ήθελε να βρίσκεται στην Ελλάδα για τις απαραίτητες προετοιμασίες αλλά και για να περάσει μαζί με τη μητέρα του και τον αδελφό του Νικόλαο -ο οποίος ζει στην Ελλάδα μόνιμα εδώ και περίπου δέκα χρόνια μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ- την Πρωτοχρονιά.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Παύλος από το ταξίδι του με προορισμό την Ελλάδα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved