Τατιάνα Μπλάτνικ: Το ιδιαίτερο πιάτο που λατρεύει ενώ εσύ το τρως Τετάρτη ή Παρασκευή
ndpphoto@gmail.com
Lifestyle

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το ιδιαίτερο πιάτο που λατρεύει ενώ εσύ το τρως Τετάρτη ή Παρασκευή

Είναι γνωστή η αγάπη της Τατιάνας Μπλάτνικ για τη μαγειρική.

Κι εκείνος που μαγειρεύει ξέρει να τρώει καλά και αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως το γεύμα πρέπει να είναι πλουσιοπάροχο ή από εκείνα τα πιάτα που απολαμβάνει κανείς σε εστιατόρια με απλησίαστο κατάλογο.

Αυτό αποδεικνύει και η επιλογή της αφού ανήμερα την Πρωτοχρονιά η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν τρώει ούτε χαβιάρι, ούτε φιλέτο, ούτε κάποιο πανάκριβο έδεσμα. Τι επιλέγει;

blatnik-(6).jpg

Επιλέγει ένα πιάτο πολύ ξεχωριστό και κάπως «περίεργο» θα το χαρακτηρίζαμε δεδομένης της συγκεκριμένης ημέρα. Μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας αποκάλυψε πως το γεύμα της είναι ένα νόστιμο πιάτο με φακές, κρέας και καρότα.

«Παράδοση και Ταυτότητα.
Με το να προέρχομαι από παντού και πουθενά, το μόνο που επιδιώκω να διατηρώ είναι οι παραδόσεις μου, και το να μαγειρέψω φακές την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου είναι μία από αυτές. Και όλη η οικογένειά μου συζητά, τι κρέας χρησιμοποίησα και σε τι ποσότητα. Αυτές οι φακές φτιάχτηκαν με αγάπη.
2024: Η χρονιά που βρίσκω την κληρονομιά μου και τις ρίζες μου και είμαι ενθουσιασμένη. Μείνετε συντονισμένοι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Δες τη φωτό στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved