Μαρία Ολυμπία: Η συγκινητική ανάρτηση για τον παππού της, Κωνσταντίνο έναν χρόνο μετά τον θάνατό του
6505812
Lifestyle

Μαρία Ολυμπία: Η συγκινητική ανάρτηση για τον παππού της, Κωνσταντίνο έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Μία δύσκολη μέρα ήταν η σημερινή για τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο από τον θάνατο του Κωνσταντίνου

Τα παιδιά του ήταν εδώ για να τιμήσουν τη μνήμη του στο πρώτο ετήσιο μνημόσυνο που έγινε στον τάφο του στο Τατόι, ενώ αργότερα η οικογένεια παρέθεσε γεύμα στην Κηφισιά.

Η Μαρία Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η οποία είχε μεγάλη αδυναμία στον παππού της μιας και ήταν από τα πρώτα εγγόνια που εκείνος απέκτησε, με αφορμή το μνημόσυνο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα αφιερωματικό ποστ για τον παππού της.

Σ' αυτό ανέβασε μία φωτογραφία του Κωνσταντίνου από τα νιάτα του, όταν ήταν αθλητής και ασχολούταν και με το καράτε και έγραψε στη λεζάντα της:

«Μου λείπεις πιο πολύ από ποτέ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό (10/1) μνημόσυνο του Κωνσταντίνου το παρών έδωσαν όλα τα παιδιά του, ο Παύλος, ο Νικόλαος, ο Φίλιππος με τις συζύγους τους και η Αλεξία και η Θεοδώρα. Επίσης παρούσες ήταν αδελφές του Κωνσταντίνου, βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία και η πριγκίπισσα Ειρήνη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας για τον παππού της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved