Μαρί Σαντάλ: Γιατί έλειπε από το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου; Η τελετή εις μνήμην του στη Νέα Υόρκη

Marie-Chantal - Παύλος Γλύξμπουργκ

NDP photo agency
Lifestyle

Μαρί Σαντάλ: Γιατί έλειπε από το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου; Η τελετή εις μνήμην του στη Νέα Υόρκη

Η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του Παύλου και νύφη του εκλιπόντος Κωνσταντίνου που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο, δεν ήταν παρούσα στο ετήσιο μνημόσυνό του. 

Όπως η ίδια η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια παιδικών ρούχων ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram την ημέρα που έγινε το ετήσιο μνημόσυνο στην Αθήνα, στις 10 Ιανουαρίου δηλαδή, η σκέψη της ήταν σε εκείνον και στις μνήμες που έχει μαζί του καθώς τελούσε επιμνημόσυνη δέηση στη Νέα Υόρκη.

Mαζί με τους δύο από τους τέσσερις γιου της, τον Αχιλλέα Ανδρέα και τον Οδυσσέα Κίμωνα, βρέθηκαν στην Αρχιεπισκοπή της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Νέα Υόρκη και τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της η ίδια η Μαρί Σαντάλ.

Μάλιστα στην ανάρτησή της, η σύζυγος του Παύλου επεσήμανε πόσο έντονα νιώθει την έλλειψη του πεθερού της με τον οποίο είχαν μία μοναδική σχέση.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών της, η Μαρί Σαντάλ δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Ελλάδα για το ετήσιο μνημόσυνο και έτσι ανήμερα της μαύρης επετείου -για την οικογένεια- από τον θάνατό του, οργάνωσε μαζί με τους δύο γιους της μία τελετή στη μνήμη του Κωνσταντίνου.

20230218144742_1D8A1109.jpg

Στις 24 Ιανουαρίου πάντως, αναμένεται να γίνει στο Λονδίνο και δεύτερο επίσημο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο, αυτή τη φορά για να παρευρεθούν βασιλείς και πρίγκιπες, συγγενείς του εκλιπόντος. Εκεί αναμένεται να δούμε όλα τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας που θα δεξιωθούν όλους τους καλεσμένους τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved