Κέιτ Μίντλετον: Είδε τα παιδιά της μετά από 14 ημέρες - Πώς θα αναρρώσει στο σπίτι
Lifestyle

Κέιτ Μίντλετον: Είδε τα παιδιά της μετά από 14 ημέρες - Πώς θα αναρρώσει στο σπίτι

Η Κέιτ Μίντλετον μετά από 14 ημέρες νοσηλείας στην ιατρική δομή The London Clinic στο Marylebone και μετά από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα πήρε χθες, 29 Ιανουαρίου, εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όσο η Κέιτ Μίντλετον ήταν στο νοσοκομείο, δεν είδε από κοντά τα τρία παιδιά της. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πεντάχρονος πρίγκιπας Λούις δεν πήγαν να επισκεφθούν την μητέρα τους στο νοσοκομείο, αλλά μιλούσαν κάθε μέρα μέσω Facetime.

Χθες όταν η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι της τα παιδιά της ήταν στο σχολείο και συναντήθηκαν το απόγευμα.

kate.jpg

Πώς θα αναρρώσει

Η Κέιτ Μίντλετον θα αναρρώσει στο σπίτι της και θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών. Δεν θα επιστρέψει στην εργασία της μέχρι και το Πάσχα. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι δεσμεύσεις της έχουν ακυρωθεί αν και γίνεται προσπάθεια να προγραμματιστούν αργότερα.

Απαγορεύεται να σηκώνει βάρη και θα πρέπει να αναπαύεται στο κρεβάτι.

abfc8314-kate-middleton-13.jpg

Μάλιστα, οι γιατροί υπογραμμίζουν ότι χρειάζεται να γίνεται προσπάθεια να επιστρέψει σε έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής και να αποφύγει την απώλεια μυϊκής μάζας και δεν αποκλείεται να χρειαστεί φυσιοθεραπεία.

Η Κέιτ θα έχει την βοήθεια της νταντάς, Maria Turrion Borrallo και των γονέων της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον.

Τέλος, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε ότι δεν θα συζητήσει περαιτέρω την κατάσταση της πριγκίπισσας.

Πάντως μέχρι στιγμής, πέπλο μυστηρίου καλύπτει το πρόβλημα της υγείας της. Αυτό σε συνδυασμό με το μεγάλο διάστημα που θα χρειαστεί για να αναρρώσει έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία πως πρόκειται για κάτι σοβαρό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved