Κέιτ Μίντλετον: Φανερά αδυνατισμένη - Αυτή είναι η πρώτη της εικόνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας
Lifestyle

Κέιτ Μίντλετον: Φανερά αδυνατισμένη - Αυτή είναι η πρώτη της εικόνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την περιπέτεια υγείας της και τις φήμες που οργιάζουν για σοβαρή κρίση στον γάμο της με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Το βίντεο από την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έχει γίνει viral

Σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα από τα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από την κατοικία της εντός του βασιλικού κτήματος, εθεάθη το Σάββατο (16/3), η Κέιτ Μίντλετον και το βίντεο έχει ήδη γίνει viral!

keit_mintleton.jpg

Το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει το πριγκιπικό ζεύγος να κάνει την βόλτα του και να ψωνίζει.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής», συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ ανέφεραν όσοι την είδαν.

kate-1.jpg

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρεται να παρακολούθησε τις αθλητικές δραστηριότητες των τριών παιδιών της.

kate-middleton.jpg

Πολίτης που είδε την πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε στην εφημερίδα: «Μετά από όλες τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει εξεπλάγην που τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω και ψώνιζε με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και φαινόταν καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να πεταχτεί στα μαγαζιά».

Η επιστροφή της στις δημόσιες υποχρεώσεις αναμένεται από τις 17 Απριλίου και μετά, δηλαδή μετά το τέλος των σχολικών διακοπών για το Πάσχα των Αγγλικανών. Δεν αποκλείεται πάντως η πιθανότητα να συνοδεύσει την οικογένειά της στην πασχαλινή Θεία Λειτουργία στο Ουίνδσορ στις 31 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης:

Nέο χτύπημα για την Κέιτ Μίντλετον-Το σκάνδαλο & η φημολογούμενη ερωμένη του Γουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον «αγνοείται» και ο Ουίλιαμ παίζει... μπιλιάρδο! Η δημόσια αναφορά στη σύζυγό του

Kate Middleton: Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική; - Η νέα θεωρία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved