Νικόλαος-Τατιάνα Μπλάτνικ: Η τελευταία εμφάνιση δεν προμήνυε με τίποτα χωρισμό! Αγκαλιά στο Ηρώδειο
ndpphoto@gmail.com
Lifestyle

Νικόλαος-Τατιάνα Μπλάτνικ: Η τελευταία εμφάνιση δεν προμήνυε με τίποτα χωρισμό! Αγκαλιά στο Ηρώδειο

Μετά από 14 χρόνια γάμου Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί και η είδηση έγινε γνωστή μέσα από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ελληνική βασιλική οικογένεια στην επίσημη ιστοσελίδα της

202110241522540.IMG_1907.jpg

6523812

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.


Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση είχε πραγματοποιηθεί στις18 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο και σίγουρα από τις λήψεις ουδείς θα περίμενε πως λίγους μήνες μετά θα ερχόταν ο οριστικός χωρισμός τους.

Δες τις φωτογραφίες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved