Σε σοκ η πριγκίπισσα Βεατρίκη - Νεκρός σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι ο πρώην σύντροφός της
Lifestyle

Σε σοκ η πριγκίπισσα Βεατρίκη - Νεκρός σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι ο πρώην σύντροφός της

 Νεκρός βρέθηκε ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Βεατρίκης, εγγονής της εκλιπούσας Βασίλισσας Ελισάβετ σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι.

Ο πρώην φίλος της πριγκίπισσας Βεατρίκης Πάολο Λιούτσο πέθανε από ύποπτη υπερβολική δόση ναρκωτικών, έγραψε η εφημερίδα Sun. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέθανε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου civilM Miami Worldcenter στις 3:34 μ.μ (τοπική ώρα) στις 7 Φεβρουαρίου. Το σώμα του φέρεται να μεταφέρθηκε πίσω στη γενέτειρά του, το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όπου τελέστηκε η κηδεία του στις 16 Φεβρουαρίου.

Οι πρώτες φωτό από τον γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης με... δανεικό νυφικό!

870aace3832a44deab9916c7a947b169.jpg

Ο αξιωματούχος Μάικλ Βέγκα του Αστυνομικού Τμήματος του Μαϊάμι είπε στη Sun ότι ο θάνατός του «εξετάζεται ως υπερβολική δόση» αν και η έρευνα «είναι ανοιχτή και βρίσκεται σε εξέλιξη». Επιπλέον, ένας φίλος του Λιούτσο ισχυρίστηκε στη Sun ότι «δεν τα πήγαινε καλά» πριν από το θάνατό του και ότι «λάτρευε να κάνει πάρτι και να παίζει στοιχήματα».

«Ήταν ένας πολύ γρήγορος τρόπος ζωής και όλοι φοβόμασταν ότι θα ξεφύγει τελικά», πρόσθεσε ο φίλος. «Δανειζόταν πάντα χρήματα για να εξοφλήσει παλιά δάνεια. Μπήκε σε ένα φαύλο κύκλο». Η Page Six δεν μπόρεσε να βρει αντιπροσώπους για την πριγκίπισσα Βεατρίκη για την οποία η Sun ισχυρίστηκε ότι ήταν «πληγωμένη» για τον θάνατο του πρώην της.

c66063e08ba9be1eaab63c07d980c4a9.jpg

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2005 όταν η Βεατρίκη ήταν 17 ετών και εκείνος 24.

Πριν αρχίσουν να βγαίνουν ραντεβού, ο Λιούτσο κατηγορήθηκε για τη ανθρωποκτονία του Jonathan R. Duchatellier, ενός συμφοιτητή του στο Κολλέγιο του Τιμίου Σταυρού, αφού ενεπλάκησαν σε έναν καυγά μεθυσμένοι. Η κατηγορία του μειώθηκε αργότερα σε επίθεση και βιαιοπραγία και υπηρέτησε 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Ωστόσο, όταν το ειδύλλιό του με την Βεατρίκη έγινε γνωστό, στάλθηκε πίσω στις ΗΠΑ για παραβίαση της τριετούς δοκιμαστικής περιόδου, η οποία στη συνέχεια παρατάθηκε κατά έξι μήνες.

efe46272eebb4aee9fb2f7e971f89a0a.jpg

Η σχέση τους έληξε δημόσια το 2006. Αργότερα, ο Λιούτσο ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ποτέ «ερωτευμένος» με την πριγκίπισσα.

Διαβάστε επίσης:

Νικόλαος: Η πρώτη του εμφάνιση χωρίς τη βέρα μετά τον χωρισμό από την Τατιάνα Μπλάτνικ

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Η γνωριμία, ο λαμπερός γάμος, η τελευταία εμφάνιση & ο χωρισμός

Τατιάνα Μπλάτνικ-Νικόλαος Γλύξμπουργκ-Φωτό από το σπίτι που έμεναν στα Βόρεια Προάστια πριν χωρίσουν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved