Στο πρώτο ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά η Νανά Μούσχουρη
Lifestyle

Στο πρώτο ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά η Νανά Μούσχουρη

Η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια Νανά Μούσχουρη, ένας από τους πρώτους ανθρώπους που στήριξαν ενεργά το έργο της Ελπίδας από τη γέννηση του, επισκέφτηκε την ογκολογική μονάδα Παίδων Μαριάνα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ !


«Είμαι πολύ περήφανη για την κύρια Βαρδινογιάννη γιατί όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και έξω κάνει πολύ σπουδαία πράγματα» είπε η κα Μούσχουρη.

Το χαμογελαστό πρόσωπο της 12χρονης Λαμπρινής που πάλεψε και νίκησε τον καρκίνο συγκίνησε την κυρία Νανά Μούσχουρη που ξεναγήθηκε στους χώρους του ογκολογικού νοσοκομείου από την πρόεδρο του συλλόγου Ελπίδα και πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ουνέσκο κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη...!

«Θα βάλουμε εδώ ένα αστέρι για εσένα γιατί είσαι από τους πρώτους που μας στήριξαν» είπε η κα Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Μούσχουρη χάρισε ένα αυτόγραφο στη μικρή Λαμπρινή και δέχθηκε αναμνηστικό δώρο από την κυρία Μαριάνα Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη αναφέρθηκε στο όραμα της ΕΛΠΙΔΑΣ, στη λειτουργία του ογκολογικού νοσοκομείου αλλά και στον ξενώνα της Ελπίδας στο Γουδί!

«Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που άκουσα στη ζωή μου ήταν όταν ένα παιδάκι από την Καλαμάτα μπήκε χωρίς να με δει και είπε: “μαμά ήρθαμε σπίτι μας”» σημείωσε η κα Βαρδινογιάννη.

Λίγο πριν φύγει η κυρία Νανά Μούσχουρη έκανε τη δίκη της αφιέρωση για την ΕΛΠΙΔΑ...με την υπόσχεση να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών που δίνουν το δικό τους αγώνα για ζωή! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved