Με τη Σάρον Στόουν το γιόρτασε ο Γκορμπατσόφ
Lifestyle

Με τη Σάρον Στόουν το γιόρτασε ο Γκορμπατσόφ

Με ένα εντυπωσιακό event στο Royal Albert Hall του Λονδίνου γιόρτασε το περασμένο Σάββατο τα ογδοηκοστά του γενέθλια ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος άκουσε τα χρόνια πολλά από τη Σάρον Στόουν, τον Άρλοντ Σβαρτσενέγκερ, την Γκόλντι Χόουλ, μέλη των Scorpions και δεκάδες φίλους του.

Ανάμεσά τους και ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας, Γιώργος Αποστολόπουλος, με τον οποίο γνωρίζονται από τη δεκαετία του ’80 και διατηρούν στενή φιλία.

Σε μία βραδιά που ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα και τελείωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ριζότο για πρώτο πιάτο, και κρέας για κυρίως, προτού κλείσουν με γλυκό, ενώ δεν έλειψαν οι απαραίτητες σαμπάνιες και η βότκα.

Την παράσταση έκλεψε η εκρηκτική Σάρον Στόουν, την οποία ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ είχε συνέχεια δίπλα του. Αμέτρητα ήταν τα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν πριν από το δείπνο, με τον άλλοτε ηγέτη στης Σοβιετικής Ένωσης να είναι σε μεγάλα κέφια.

Το dress code ήταν βραδινό ένδυμα για τους κυρίους και τουαλέτες για τις κυρίες, αν και πολλοί αρνήθηκαν το παπιγιόν, προτιμώντας κοστούμι και γραβάτα, όπως ο Γιώργος Ντάβλας των δημοσίων σχέσεων που παραβρέθηκε στο λαμπερό πάρτι. Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved