Βραβεύτηκε στην Αττάλεια η Μαρία Εκμεκτσίογλου - Πολύ σημαντική διάκριση!
Taste

Βραβεύτηκε στην Αττάλεια η Μαρία Εκμεκτσίογλου - Πολύ σημαντική διάκριση!

Άλλη μια επιτυχία για την καταξιωμένη σεφ, Μαρία Εκμετσίογλου.

Στην Αττάλεια πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Γαστρονομίας, «Meze Festivali 2018», ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ της Τουρκίας. Τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι πιο επιτυχημένοι σεφ ανά τον πλανήτη μεταξύ των οποίων και η Μαρία η οποία δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Ήταν μία πολύ συγκινητική και τιμητική διάκριση, ειδικά όταν αναμετράσαι με κολλόσους της γαστρονομίας από ολοκληρό τον κόσμο», ανέφερε η ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, δεκαεννέα καταξιωμένοι επαγγελματίες της γαστρονομίας από την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, ένωσαν τις δυνάμεις τους αλλά και βραβεύτηκαν στο σημαντικότατο φεστιβάλ της γείτωνος χώρας. Οι σεφ κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, παρουσίασαν τα φαγητά τους, σε ξεχωριστό περίπτερο, και οι χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν το αποτέλεσμα.

Κάποιοι άλλοι σημαντικοί σεφ που έδωσαν το παρών ήταν οι: Χρήστος Αθανασιάδης, Ruben Arnanz, Pere Planaguma, Joe Barza, Prin Polsuk, Mostafa Seif, Mohammad Orfali, Marouane Bouhmidi, Johnny Goric, Doga Citci, Emre Capa, Erhan Gorucuoglu, Vokan Bekit, Savas Irlan, Umet Karakus, Ahmet Semerci, Mehmet Akdag και Serkan Guzelcoban.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved