O διάσημος Τούρκος σεφ «έφαγε» τάπα από πελάτη – Η μπριζόλα από χρυσό και… χρυσάφι (photos)
Taste

O διάσημος Τούρκος σεφ «έφαγε» τάπα από πελάτη – Η μπριζόλα από χρυσό και… χρυσάφι (photos)

Ο υπέρογκος λογαριασμός έκανε τον πελάτη του Salt Bae να ανεβάσει πίεση.

Είναι ένας από τους διασημότερους σεφ με εστιατόρια τόσο στην Τουρκία όσο και σε άλλες χώρες, αλλά στο μαγαζί του στο Μαϊάμι ο Ντουάν Μιράντα αρνήθηκε να πληρώσει. Ο πελάτης του Nusr-Est ήταν «οκ» στο να πληρώσει 50 δολάρια για το λαβράκι του, όμως όταν είδε πόσο χρεώθηκαν τα άλλα πιάτα που παρήγγειλε τα... έχασε.

Συγκεκριμένα, του χρέωσαν 2.000 δολάρια για 2 wagyu τόμαχοκ ribeye επικαλυμμένες με βρώσιμο χρυσό 24 καρατίων και 1.000 δολάρια για ένα επιχρυσωμένο αρνίσιο καρέ.

Όπως εξήγησε ο πελάτης στη Herald, ζήτησε τις οικονομικότερες εκδοχές των 275 δολαρίων και 210 δολαρίων και όταν ήρθαν στο τραπέζι επιχρυσωμένες θεώρησε πως αυτή ήταν η παρουσίασή τους.

Η άρνησή του, λοιπόν, να καταβάλει το αντίτιμο έφερε την αστυνομική παρεπέβαση, κι έτσι πλήρωσε τελικά. Ωστόσο έχει γίνει έξαλλος και δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να αποκαλύψει τι ακριβώς κάνουν. Τουλάχιστον, αυτό έγραψε στην πλατφόρμα Yelp.

Και το πιο κουφό;

Πήρε μια σακούλα με τα κόκαλα από το επιχρυσωμένο κρέας, ώστε να τα στείλει για εργαστηριακή ανάλυση για να διαπιστώσει αν όντως ο χρυσός είναι 24 καρατίων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved