Η Αθηνά Οικονομάκου έφτιαξε τραβηχτές Μάνης για τον γιο της και έδωσε τη συνταγή
Taste

Η Αθηνά Οικονομάκου έφτιαξε τραβηχτές Μάνης για τον γιο της και έδωσε τη συνταγή

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται με τους followers της στο Instagram νέες συνταγές που φτιάχνει για την οικογένειά της, δίνοντάς μας ιδέες για το πώς να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά το απόγευμά μας!

Η ηθοποιός μοιράζεται με τους followers της διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και ανάμεσα σε αυτές είναι και η μαγειρική.

Τι μαγείρεψε άραγε για τον γιο της και τον άντρα της;

Όπως είδαμε στα insta stories της η Αθηνά Οικονομάκου μαγείρεψε ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά κάθε οικογένειας και μάλιστα με επιτυχία. Τι τους έφτιαξε;

Η Αθηνά Οικονομάκου έχοντας καταγωγή από τη Μάνη, δε θα μπορούσε να μη διατηρεί την παράδοση στο σπίτι της. Ένα από τα παραδοσιακά πιάτα της περιοχής είναι οι πίτες, γνωστές και ως Τραβηχτές.

Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν, μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα από τη μαγειρική της και μας έδωσε μια εξαιρετική ιδέα για ένα γρήγορο κι εύκολο σνακ, βάζοντας τέλος στο ερώτημα που μας βασανίζει όλους: «Τι να μαγειρέψω σήμερα;»

«Στις υπηρεσίες του Μάξιμου που ζήτησε για snack στο σχολείο τραβηχτές», έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε σε Instagram Story η ηθοποιός.

Screenshot-2024-01-17-104611.png

Η συνταγή είναι απλή:

  • Μια συσκευασία αλεύρι, γ.ο.χ.
  • 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
  • ¾ κούπα νερό
  • ½ κούπας ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα ζάχαρη

Τις περισσότερες φορές οι τραβηχτές σερβίρονται ως γλυκό, καθώς μπορούν να συνοδευτούν με μαρμελάδα, μέλι ή φρούτα και ξηρούς καρπούς. Μπορούν επίσης να σερβιριστούν και ως αλμυρό σναk με λίγο τυρί και γαλοπούλα ή τριμμένη φέτα.

Η γλυκιά μανούλα φαίνεται να διανύει μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της, απολαμβάνοντας τη συντροφιά του άντρα της και των παιδιών της.

Να σας θυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει η Αθηνά Οικονομάκου για τη σχέση με τον σύζυγό της: «Με τα χρόνια προσπαθούμε πάρα πολύ, επιδιώκουμε και εγώ και ο σύζυγός μου να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται, να μην απομακρυνόμαστε, που είναι πολύ σύνηθες σήμερα για τα παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά.

Η καθημερινότητα είναι πολύ απαιτητική και, αν δεν το θέλεις πραγματικά, είναι πολύ εύκολο να βρεθείς σε απόσταση με τον άλλον και να μη βρίσκεις κανέναν λόγο να κρατήσεις αυτή τη σχέση. Οπότε είμαστε από κοινού αποφασισμένοι να το παλεύουμε καθημερινά, αλλά θέλει τρομερή προσπάθεια. Επιδιώκουμε κάθε χρόνο να δυναμώνει η σχέση μας και μέχρι τώρα το καταφέρνουμε.».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved