Στικ βανίλιας: πώς το χρησιμοποιούμε;
Μπορεί να είναι πιο ακριβός από την "συνθετική" βανίλια σε σκόνη, όμως είναι σίγουρο πως μόλις το δοκιμάσετε στην κουζίνα σας θα σας αποζημιώσει- και με το παραπάνω- και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες.
Ο λόγος για τον λεπτοκαμωμένο λοβό βανίλιας, ο οποίος φιλοξενεί τα σποράκια που κρύβουν την όλη αυθεντική γεύση και την αρωματική ένταση της βανίλιας.
Πώς τον χρησιμοποιείτε: βάλτε τον λοβό πάνω σε ένα ξύλο κοπής και με την μύτη ενός κοφτερού μαχαιριού χαράξτε τον κατά μήκος και ανοίξτε τον στα δύο. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ