Η ινδονησιακή κουζίνα στο πιάτο σας!
Taste

Η ινδονησιακή κουζίνα στο πιάτο σας!

Το ξενοδοχείο The Westin Athens στο Astir Palace, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ινδονησίας, το Travel Plan, το περιοδικό Athens Insider και την Qatar Airways διοργανώνουν το Indonesian Food Festival από τις 20 -29 Απριλίου 2012.

Οι Ινδονήσιοι chefs Tomi Siswanto και Meindrabayu Sunjaya από το ξενοδοχείο Mulia

Senayan στη Τζακάρτα θα ετοιμάσουν μοναδικά πιάτα που θα σας μυήσουν στον εξωτικό κόσμο της Ινδονησίας, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές που εκτελούνται με γνήσια προϊόντα και φρέσκα υλικά από περιοχές της Ινδονησίας.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας και γνωριμίας του πολιτισμού της Ινδονησίας με βαθιές παραδόσεις και να γευτούν μοναδικά, παραδοσιακά πιάτα. Η Ινδονησία έχει μια απίστευτα πλούσια γαστρονομική παράδοση, με συστατικά και τρόπους μαγειρέματος που αντανακλούν επιρροές από την Ινδία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Κίνα. Μερικά από τα στοιχεία της κινέζικης κουζίνας που έχουν αφομοιωθεί από την Ινδονησιακή κουζίνα είναι τα bakmi (νουντλς), τα bakso (κεφτέδες) και τα lumpia (σπρινγκ ρολς).

Απολαύστε ένα υπέροχο γεύμα ή δείπνο με εξαίσια εδέσματα της Ινδονησίας. H σούπα «Kimlo solo» με κοτόπουλο, μανιτάρια fungus και γαρίδες, το «Nasi bali» ρύζι ατμού τυλιγμένο σε φύλλα μπανάνας, που σερβίρεται με μοσχαρίσιο φιλέτο, Μπαλινέζικα αυγά και κομμάτια από πικάντικο κοτόπουλο, το «Tongseng beef Wagyu» φιλέτο μοσχάρι Wagyu, που σερβίρεται με λαχανικά και γλυκιά σάλτσα σόγιας, το παραδοσιακό γλυκό «Klepon από ρύζι, γεμιστό με μαύρη ζάχαρη και πασπαλισμένο με τριμμένη καρύδα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά πιάτα της Ινδονησίας που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε.

Ταξιδέψτε στις εξωτικές γεύσεις της Ινδονησίας καθημερινά από τις 19:00 -00:00 και Σαββατοκύριακα μεσημέρι από τις 12.30 - 16.00 και το βράδυ από τις 19.00 - 00.00, στο εστιατόριο Al Fresco.

Κατά τη διάρκεια του Indonesian Food Festival θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην εξωτική Ινδονησία. Το ταξίδι είναι χορηγία του Trave Plan και της Qatar Airways και της Qatar Airways.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved