Taste

Μαρίσα Τσόρτσιλ: Η Ελληνοαμερικανίδα σεφ που μύησε τους σταρ του Χόλιγουντ στο γαλακτομπούρεκο και τον κουραμπιέ

Η Μαρίσα Τσόρτσιλ είναι μια πετυχημένη Ελληνοαμερικανίδα chef patissiere που έμαθε σε μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ  την καρυδόπιτα, τον κουραμπιέ και το γαλακτομπούρεκο.

«Με τη φροντίδα και τις οδηγίες της γιαγιάς μου έμαθα να φτιάχνω δικιές μου ελιές, σπιτικό ψωμί, γλυκά και μια μεγάλη γκάμα από αυθεντικές ελληνικές συνταγές». Πολλοί σταρ λατρεύουν τα γλυκίσματα της. «Οι Metallica, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, η Σίντι Κρόφορντ, ο Ελληνοαμερικανός Ντιν Καρνέζης έχουν δοκιμάσει όλα τα γλυκά μου. Εγώ ήμουν αυτή που τους μύησε στον κόσμο των ελληνικών γλυκών καθώς μέχρι τότε γνώριζαν μόνο τον μπακλαβά. Σήμερα γνωρίζουν και λατρεύουν το γαλακτομπούρεκο, την καρυδόπιτα, τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα. Δυστυχώς στην Αμερική τα ελληνικά γλυκά δεν είναι διαδεδομένα», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved