Ο Χριστόφορος Πέσκιας παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο και προσιτό  brunch κάθε Κυριακή!
Taste

Ο Χριστόφορος Πέσκιας παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο και προσιτό brunch κάθε Κυριακή!

Εμπνευσμένο από τα κλασικά deli της Νέας Υόρκης, το πΒOX στο ξενοδοχείο Periscope στο Κολωνάκι, προσφέρει μια νέα εμπειρία γεύσης, το Κυριακάτικο brunch menu, με τη δημιουργική υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια.

Κάθε Κυριακή από τις 11:00 μέχρι τις 18:00 οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν, από παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις μέχρι ιδιαίτερες fusion απολαύσεις στη γνώριμη, χαλαρή urban ατμόσφαιρα του πΒOX. Ένα ξεχωριστό μενού σε ειδική τιμή 18 € ανά άτομο που περιλαμβάνει αυγά σε διάφορες παραλλαγές, παραδοσιακά ελληνικά αλλαντικά, σαλάτες και ζυμαρικά, και πέρα από τις ελκυστικές γεύσεις του Brunch μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα ιδιαίτερα πιάτα του καταλόγου που αντανακλούν την γευστική φιλοσοφία του πBox όπως μοσχαρίσια φιλετάκια με yakiniku sauce, κoτόπουλο tandoori με σάλτσα γιαούρτι, φιλέτο ψητού σολωμού με λαχανικά αλλά και γλυκά όπως η μαρέγκα με κρέμα καρύδας και φράουλες και τάρτα με σοκολάτα gianduja και παγωτό vanilla.

Το νέο Κυριακάτικο brunch συμπυκνώνει τη φιλοσοφία του πΒOX για υψηλή γαστρονομία και φιλική ατμόσφαιρα με πυρήνα την ανοιχτή κουζίνα και την ανεξάντλητη δημιουργικότητα του Χριστόφορου Πέσκια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved