Ένα πετυχημένο party χρειάζεται καλό φαγητό και τις κατάλληλες μπίρες!
Taste

Ένα πετυχημένο party χρειάζεται καλό φαγητό και τις κατάλληλες μπίρες!

H Αθηναϊκή Ζυθοποιία υποστήριξε με την πλούσια γκάμα της το επιτυχημένο party για την παρουσίαση του νέου website "οι συνταγεςμου.gr" που υπογράφει ο αγαπημένος Chef Άκης Πετρετζίκης και πραγματοποιήθηκε στο Avenue Bistro & Bar, στο ξενοδοχείο Metropolitan.

Μάρτιος 2013: Την Τρίτη 5 Μαρτίου στο μοντέρνο και κομψό Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου website "οισυνταγέςμου.gr", το οποίο υπογράφει ο Chef Άκης Πετρετζίκης. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μοναδικές δημιουργίες και ταυτόχρονα μυήθηκαν στον κόσμο της μπίρας, μέσω των γευστικών συνδυασμών, που δημιούργησε ο γνωστός chef, ταιριάζοντας το κάθε πιάτο με την κατάλληλη μπίρα από την πλούσια γκάμα ζύθων, που διαθέτει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.
Στο επιτυχημένο party το «παρών» έδωσαν πολλά ονόματα από το χώρο της showbiz, μεταξύ των οποίων και οι Φαίη Σκορδά, Βίκυ Καγιά, Μαίρη Συνατσάκη, Μαρία Μπεκατώρου, Έλενα Παπαβασιλείου, Τρύφωνας Σαμαράς, Νίκος Αναδιώτης, Μύρωνας Στρατής, αλλά και πολλοί άλλοι, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ και του επιχειρηματικού κόσμου.
Για τους προσκεκλημένους το party ξεκίνησε με μια «δροσιστική και ξεδιψαστική» έκπληξη, την Amstel Radler, τη νέα μπίρα με χυμό λεμόνι από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία! Στη συνέχεια, η καινοτομία και οι φρέσκες ιδέες του Chef Άκη Πετρετζίκη αναδείχθηκαν μέσα από το εξαιρετικό μενού, που είχε ετοιμάσει ειδικά για την εκδήλωση και το οποίο συνόδευσαν οι μπίρες Amstel, Heineken, ΑΛΦΑ, Fischer και Amstel Bock.
Επισκεφτείτε το νέο website "οισυνταγεςμου.gr", όπου μπορείτε να βρείτε εύκολες, γρήγορες, υγιεινές, μοναδικές συνταγές, για όλα τα γούστα και για κάθε περίσταση, οι οποίες παρουσιάζονται με νέο τρόπο και απευθύνονται σε όλους, έμπειρους αλλά και νέους στην κουζίνα.
Η χορηγία εντάσσεται στο πρόγραμμα «Love Beer».
Love Beer
Τα τελευταία επτά χρόνια, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Love Beer», το οποίο εντάσσει την μπίρα στο σύγχρονο γαστρονομικό τοπίο, ενώ συγχρόνως επικοινωνεί τα θετικά οφέλη της ήπιας κατανάλωσής της, στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved