«Χρυσοί Σκούφοι»: Οι μεγάλοι νικητές και τα ειδικά βραβεία
Taste

«Χρυσοί Σκούφοι»: Οι μεγάλοι νικητές και τα ειδικά βραβεία

Οι «Χρυσοί Σκούφοι» έχουν γίνει πλέον θεσμός, αφού κάθε χρόνο αναδεικνύονται τα καλύτερα εστιατόρια, αλλά και οι σεφ που κάνουν την διαφορά.

Ο μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων ήταν ο Έκτορας Μποτρίνι , «ο οποίος πήρε το βραβείο «Καλύτερο Εστιατόριο της Ελλάδας» για το «Etrusco» στην Κέρκυρα. Φέτος, δόθηκαν δυο ειδικά βραβεία-κάτι που δεν υπήρχε τις προηγούμενες χρονιές- τα οποία πήραν ο Λευτέρης Λαζάρου για τα 20 συνεχή χρόνια του «Βαρούλκου» και ο σεφ του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια για την εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας και την ανάδειξη της ποιοτικής της διάστασης. Το παρών στην βραδιά έδωσαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού , πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου. Όσοι βρέθηκαν στην απονομή των βραβείων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πιάτα υψηλής γαστρονομίας, τα οποία σχολιάστηκαν θετικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved