Taste

«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;»: Τι θα δούμε σήμερα;

Tο Σάββατο 6 Απριλίου, η Νταϊάν εκμυστηρεύεται πόσο πολύ της αρέσουν τα παντζάρια τα οποία καθαρίζει προσεκτικά στην κουζίνα για να τα μαγειρέψει.

Στη συνέχεια, ξεκινάει τη μαγειρική της χρησιμοποιώντας ρύζι και σπανάκι. Το μενού περιλαμβάνει ριζότο με ραπανάκια και ψημένα παντζάρια και ψάρι ποσέ στον φούρνο με ελαιόλαδο. Η Νταϊάν βάζει τον μπακαλιάρο στον φούρνο και όταν ο γιος της, της ζητάει να συνοδέψει το ψάρι με τηγανιτές πατάτες εκείνη δεν του χαλάει το χατίρι.

Δυο φίλες της Νταϊάν, οι οποίες πρέπει να ετοιμάσουν ένα δείπνο, καταφθάνουν στο σπίτι της για να της ζητήσουν τις συμβουλές της. Αφού πιουν τον καφέ τους, οι γυναίκες περνούν στην κουζίνα και επιδίδονται στη μαγειρική. Τα πιάτα που τους προτείνει η Νταϊάν είναι σουφλέ φέτας με μαστίχα και πιπεριές Φλωρίνης αλλά και εξοχικό. Οι φίλες της Νταϊάν μένουν ικανοποιημένες από τις μαγειρικές προτάσεις και ευχαριστούν τη φίλη τους για την πολύτιμη βοήθειά της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved