Μια γευστική εβδομάδα έρχεται από την… Ελένη Ψυχούλη!
Taste

Μια γευστική εβδομάδα έρχεται από την… Ελένη Ψυχούλη!

Για τέταρτη χρονιά Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Tη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου η Ελένη και ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύουν μια εύκολη συνταγή με πατατούλες, γαρίδες και ντοματίνια, το κέικ με φουντούκι και αρωματικά και την κλασική συνταγή για ρύζι με ανάμεικτα λαχανικά που γίνεται και ομελέτα!

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου μαγειρεύουν η Ευδοκία Φυλακουρη και η Νίκη Τρέσου! Δείχνουν τη συνταγή για το πέστο σέσκουλου με ανθότυρο σε ζυμαρικά, συκώτι σωτέ με μήλα στο τηγάνι και το ελαφρύ ρολάκι με σαλάτα και κοτόπουλο στον ατμό!

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου μαγειρεύει ο Chef Σταμάτης Ευσταθίου! Δείχνει τη συνταγή για μια διαφορετική ψαρόσουπα, τα εύκολα κέικ γαρίδας με κέτσαπ και μαγιονέζα και τον καγιανά με λουκάνικα Φρανκφούρτης!

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου μαγειρεύει ο Αντώνης Ρούσος! Δείχνει τι είναι ο μαύρος χοίρος και πως μαγειρεύετε με χόρτα εποχής. Ακόμη δείχνει τη συνταγή για το χειμωνιάτικο λαχανόρυζο και για τους νόστιμους πατατοκεφτέδες!

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου μαγειρεύει η Chef Νένα Ισμυρνόγλου παρέα με τον Ανδρέα Λαγό! Ετοιμάζει μία σούπα κάστανου με πράσινα μήλα, ένα πρωτότυπο σαγανάκι σελινόριζας με προσούτο και σάλτσα πράσου και το ελληνικό μοχίτο μαντζουράνας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved