Αυτή την εβδομάδα «Μαγειρεύουμε οικονομικά» στο ΣΚΑΙ
Taste

Αυτή την εβδομάδα «Μαγειρεύουμε οικονομικά» στο ΣΚΑΙ

«Μαγειρεύω Οικονομικά» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με νέες, παραδοσιακές, ιδιαίτερες και οικονομικές συνταγές καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μέσα από το καθημερινό γαστρονομικό του ταξίδι, ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης ετοιμάζει πέντε γεύματα, σε πέντε μέρες, για τέσσερα άτομα, με κόστος που δεν ξεπερνά ποτέ τα 50 ευρώ!
Το μενού της εβδομάδας:
Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου φτιάχνει κανελόνια με ζύμη κρουασάν γεμιστά με σπανάκι και μία υπέροχη ελαφριά μπεσαμέλ και για συνοδευτικό ζεστή ρυζοσαλάτα με καλαμπόκι, με χρώματα και αρώματα. Η ρυζοσαλάτα περιέχει, αρακά, καρότο , κρεμμύδι, καραμελωμένα παντζάρια, κουκουνάρι, σταφίδες, βούτυρο και μυζήθρα.
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου ετοιμάζει τρυφερά φιλετάκια βακαλάου με μεσογειακούς καρπούς και συνοδεύει με δροσερή σαλάτα με σταρένιο πλιγούρι.
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου φτιάχνει μπάμιες κοκκινιστές με βιολογικές πένες και για συνοδευτικό ετοιμάζει Μερμιζελί-Μιρμιζελί-την παραδοσιακή σαλάτα Καλύμνου με τοπικά παξιμάδια, ντομάτες, μελιτζάνες, αντζούγιες και κοπανιστή.
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου ετοιμάζει μία παραδοσιακή συνταγή από την Καππαδοκία! Κοτόπουλο στο τηγάνι με καραμανλίδικο παστουρμά και άγριο ρύζι basmati ενώ συνοδεύει με μία ακόμα παραδοσιακή συνταγή, τον Ικαριώτικο Σουφικό που χαρακτηρίζεται από τον πλούτο λαχανικών και την μεγάλη του ιστορία!
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου ο σεφ σερβίρει εξωτικό μαριναρισμένο φιλέτο κοκκινόψαρου με βιολογικό τριβέλι αναμεμιγμένο με μία εξωτική σως και για επιδόρπιο ετοιμάζει λαχταριστό κρουασάν μήλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved