Τι μας ετοιμάζει η Ελένη Ψυχούλη αυτή την εβδομάδα;
Taste

Τι μας ετοιμάζει η Ελένη Ψυχούλη αυτή την εβδομάδα;

Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Ελένη Ψυχούλη στην ανανεωμένη της κουζίνα μαγειρεύει με τους καλεσμένους της συνταγές για όλες τις κουζίνες με προσιτά υλικά, πρωτότυπους συνδυασμούς, εύκολες τεχνικές, νοστιμιά και πρωτοτυπία. Οι στήλες της κάθε ημέρας αλλάζουν!

Tη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου η Ελένη μαζί με τον Ανδρέα Λαγό ετοιμάζουν πλούσιο μπακλαβά με σουσάμι, ανάποδο κέικ μπανάνας με καρύδα και μια εύκολη τυρόπιτα-πατσαβουρόπιτα!

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου ο Λίο Γαβαλίας ετοιμάζει το γνωστό sloppy joe με κιμά, bagel με παστουρμά, ένα ελαφρύ σάντουιτς με αβγά και το νόστιμο πίτσα-bagel! Η μικρή Αφροδίτη Ψυχούλη, ανηψιά της Ελένης, φτιάχνει ένα υγιεινό παγωτό μπανάνας με τρία υλικά!

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου παρέα με την Ελένη και τον Ανδρέα μαγειρεύει ο Chef Περικλής Κοσκινάς! Ροφό σε γιουβέτσι και κατσικάκι με δενδρολίβανο και πατάτες μπλουμ! Ο Ανδρέας κλείνει το μενού με ένα αλμυρό κέικ με αχλάδι!

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου το μενού έχει ξεχωριστές συνταγές από τον Ηλία Σταυρόπουλο και τον Ανδρέα Λαγό! Ο Ηλίας φτιάχνει κοτόπουλο με γιαούρτι και ξινόγαλο και ο Ανδρέας προτείνει λαυράκι με παντζάρια και σέλερι και τους πρωτότυπους λουκουμάδες ρυζιού!

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στην κουζίνα της Ελένης έρχεται η Ευαγγελία Κουτσόβουλου και η Αγλαία Ευσταθίδου. Φτιάχνουν καστανό ρύζι με φασκόμηλο, μια εύκολη σαλάτα με σπαράγγια και ένα νόστιμο σνακ με σαρδέλες και ρίγανη! Ο bartender Γιάννης Κοροβέσης φτιάχνει ένα κοκτέιλ με μαστίχα και ένα κοκτέιλ με χυμό παντζαριού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved