Τι μας ετοιμάζει αύριο η Νταϊάν Κόχυλα;
Taste

Τι μας ετοιμάζει αύριο η Νταϊάν Κόχυλα;

Η Νταϊάν Κόχυλα κάθε Σάββατο στις 20:00, ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.

Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής!

Tο Σάββατο 17 Μαΐου, η μαγειρική γίνεται οικογενειακή υπόθεση. Η μαμά Νταϊάν μπαίνει στην κουζίνα με την κόρη της Κυβέλη. Ποια μυστικά της θα μας αποκαλύψει προσπαθώντας να τη μυήσει στον κόσμο της μαγειρικής; Οι δυο τους θα χρησιμοποιήσουν πολλά και διαφορετικά υλικά. Το αποτέλεσμα, δύο απλά αλλά ιδιαίτερα πιάτα: Χοιρινή μπριζόλα με ντομάτα, κρέμα και μανιτάρια αλλά και ζυμαρικά με σάλτσα από κολοκυθάκι, λιαστή ντομάτα και κουκουνάρι.

Μετά τη μαγειρική σύμπραξη μαμάς και κόρης, η Νταϊάν μας εκπλήσσει με γεύσεις από την Αμερική. Ένα χαρακτηριστικό αμερικάνικο κυρίως πιάτο για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων και ένα επιδόρπιο είναι τα εδέσματα που θα ετοιμάσει: Τέξας τσίλι και Αμερικάνικη μηλόπιτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved