Γευστικά πιάτα από την Ελένη Ψυχούλη
Taste

Γευστικά πιάτα από την Ελένη Ψυχούλη

Για πέμπτη χρονιά το «Chef στον αέρα», πιο ανανεωμένο από ποτέ, με οικοδέσποινα την Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει και δίνει ιδέες για την καθημερινή μαγειρική στο σπίτι!


Ο γνωστός και αγαπητός Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου συντροφεύει την Ελένη στην κουζίνα δυο φορές την εβδομάδα!
Φέτος κάθε μέρα στο Chef στον αέρα είναι και μια ξεχωριστή εκπομπή.
Πέντε εκπομπές σε μία:
Απλά και ...μαγικά: τη Δευτέρα μαγειρεύουμε εύκολες και έξυπνες συνταγές με ό,τι έχει περισσέψει από το Σαββατοκύριακο ή με υλικά που βρίσκονται σχεδόν σε κάθε κουζίνα.
Το καλό να τρώγεται: την Τρίτη οι καλεσμένοι φτιάχνουν συνταγές που μας παρηγορούν και μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα! Comfort food αλλά και υγιεινές συνταγές, από τις οποίες δεν λείπει η νοστιμιά!
Ανταποκριτές γεύσης: την Τετάρτη οι καλεσμένοι μας μαγειρεύουν με τοπικά προϊόντα ή μας παρουσιάζουν παραδοσιακές συνταγές από τον τόπο καταγωγής τους. Συνταγές από όλη την Ελλάδα για γευστικά ταξίδια στην κουζίνα.
Γλυκοθεραπεία: κάθε Πέμπτη ερχόμαστε στα ίσια μας με μια γλυκοθεραπεία φτιάχνοντας αποκλειστικά γλυκά, που γίνονται εύκολα και στο σπίτι.
Βοήθεια Chef!: την Παρασκευή ένας Chef βρίσκεται στην υπηρεσία ενός τηλεθεατή που θέλει να ετοιμάσει ένα μενού μέσα στο ΣΚ. Ο Chef προτείνει και δίνει λύσεις στο αίτημα του ερασιχτέχνη μάγειρα και ο τηλεθεατής μοιράζεται μαζί μας ένα signature dish του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved