Τι μαγειρεύουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΣΚΑΙ;
Taste

Τι μαγειρεύουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΣΚΑΙ;

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργεί πιάτα με πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών, γεμάτα γεύση και αρώματα, στις «Γεύσεις στη Φύση», την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το μενού αυτής της εβδομάδας ξεκινάει με ζυμαρικά: αγαπημένες πένες με πλούσια σάλτσα από ψαρονέφρι, κολοκύθα και μανιτάρια. Ακολουθεί ένα λαχταριστό αρωματικό ψητό χοιρινό που σερβίρεται με το πιο εύκολο και νόστιμο σπιτικό λάχανο τουρσί. Μάθημα μαγειρικής και αυτή την εβδομάδα: Τρίχρωμες κρέπες σουφλέ. Βήμα-βήμα η διαδικασία για τις τέλειες κρέπες, τα μυστικά για να τους δώσουμε διαφορετικά χρώματα και γεύσεις και το μυστικό της επιτυχίας για το πιο νόστιμο σουφλέ με κρέπες γεμιστές με σπανάκι, τυριά και μπεσαμέλ. Στη συνέχεια, τα αλμυρά μάφινς με μπέικον και τυριά είναι η λιχουδιά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Όσο για το γλυκό; Και αυτή την Κυριακή, μαγικά νόστιμο και εύκολο: Τσηζκέικ με γεύση καπουτσίνο. Πλούσια κρέμα τυριού αρωματισμένη με καφέ, σαντιγί και καραμελωμένα φουντούκια, είναι ο συνδυασμός που θα κλέψει καρδιές.

Τρεις συνταγές που θα συνοδεύσουν το τσάι προτείνει ο Στέλιος Παρλιάρος στις «Γλυκές Αλχημείες», το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Μηλόπιτα με βάση από ζύμη μπρυζέ και πλούσια γέμιση που περιλαμβάνει μήλο με καρύδια, γλυκαίνει με σταφίδες και εμπλουτίζεται με άρωμα κανέλας. Το σπιτικό παγωτό καϊμάκι, δένει και απογειώνει το γευστικό αποτέλεσμα.
Μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας, αγαπημένα των παιδιών και εκείνων που θέλουν να τσιμπολογούν σαν παιδιά. Βούτυρο, ελαιόλαδο και σοκολάτα συνεργάζονται για να μοσχομυρίσει το σπίτι.
Και μίνι κέικ σοκολάτας που οφείλουν την υγρή υφή τους στο τριμμένο αμύγδαλο. Η μυρωδιά από ρούμι και η ντελικάτη εμφάνισή τους τα αναδεικνύουν σε ιδανικό συνοδευτικό του αφεψήματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved