«Γεύσεις στη φύση»: O Βαγγέλης Δρίσκας γιορτάζει τα 100 επεισόδια της εκπομπής
Taste

«Γεύσεις στη φύση»: O Βαγγέλης Δρίσκας γιορτάζει τα 100 επεισόδια της εκπομπής

Την πιο ...χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης με το 100ο επεισόδιο γιορτάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», σήμερα στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας πρωτοτυπεί για ακόμη μία φορά και δημιουργεί πιάτα με ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, γεμάτα γεύση και αρώματα.
Ακολουθώντας τις εποχές, ετοιμάζει μία βελούδινη σούπα με γλυκοπατάτες και καρότα, αρωματισμένη μοναδικά με ανατολίτικα μπαχαρικά. Πρωτοτυπεί μαγειρεύοντας σάλτσα για ζυμαρικά στο φούρνο και φτιάχνει ματσάτα με φιλετάκια και ψητές ντομάτες στο χαρτί. Προτείνει την γρήγορη και εύκολη αλμυρή λιχουδιά της εβδομάδας ψήνοντας αφράτα αλμυρά μάφινς με μπέικον και τυριά. Σειρά έχει το μάθημα μαγειρικής: Μαθαίνουμε βήμα – βήμα πώς να ψήνουμε σωστά ένα μοσχαρίσιο T-Bone και πως φτιάχνεται η απόλυτη συνοδευτική σάλτσα με ουίσκι, με τα πιο μεθυστικά αρώματα.
Το γλυκό αυτής της Κυριακής ταξιδεύει στην άλλη άκρη του κόσμου: Cupcakes με τρία είδη γάλακτος και λευκή σοκολάτα, το πιο παραδοσιακό αργεντίνικο γλυκό, ολοκληρώνει ένα μοναδικό μενού με τις πιο δυνατές γεύσεις.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved