Τέσσερις σεφ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ενώνουν τις δυνάμεις τους με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»
Taste

Τέσσερις σεφ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ενώνουν τις δυνάμεις τους με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Τέσσερις σεφ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ενώνουν τις δυνάμεις τους με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και ετοιμάζουν γεύματα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Η Ντίνα Νικολάου, ο Άρης Τσανακλίδης, ο Γιάννης Αποστολάκης και ο Ευτύχης Μπλέτσας πηγαίνουν σε πέντε εκκλησίες που καθημερινά προσφέρουν συσσίτιο. Για το σκοπό αυτό κάθε σεφ θα επισκεφθεί από έναν Ιερό Ναό από τους παρακάτω: Άγιος Γεώργιος Κυνοσάργους στον Νέο Κόσμο, Άγιος Νικόλαος Καισαριανής, Άγιος Γεώργιος Νέας Ιωνίας και Άγιος Θεράποντας Κάτω Τούμπα.
Με τη βοήθεια των εθελοντών των ενοριών και των προσφορών που συγκεντρώνονται από το καλάθι του «Όλοι Mαζί Μπορούμε» οι σεφ του ΣΚΑΪ βάζουν τη δική τους «πινελιά» και ετοιμάζουν ο καθένας τους από ένα γεύμα. Ένα γεύμα που λαμβάνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας από τα συσσίτια των εκκλησιών.
3.503.900 κιλά τροφίμων έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα μέσα από την προσπάθεια του «Όλοι μαζί Μπορούμε» που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, με την υποστήριξη των Super Markets όλης της χώρας, για την ενίσχυση των συσσιτίων.
Τον τελευταίο μήνα οι πολίτες πρόσφεραν 52.600 κιλά τροφίμων στο καλάθι του «Όλοι μαζί μπορούμε».
Η εκστρατεία του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε» ξεκίνησε από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 και μέχρι σήμερα, από τις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές των super markets, έχουν συγκεντρωθεί 3.503.900 κιλά τροφίμων από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδας, και από τις Μητροπόλεις της Κρήτης και των Δωδεκανήσων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved