Ένα Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι δια χειρός Βαγγέλη Δρίσκα
Taste

Ένα Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι δια χειρός Βαγγέλη Δρίσκα

Eνα ξεχωριστό τραπέζι για να υποδεχτούμε το 2015 ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει προτάσεις και ιδέες για να στρώσουμε το γιορτινό τραπέζι με τα πιο ξεχωριστά πιάτα, πιστός στη φιλοσοφία της εκπομπής: με πρωτότυπους συνδυασμούς στα υλικά και με ευκολία στο μαγείρεμα. Μαγειρική χωρίς μυστικά και φυσικά με το πιο νόστιμο αποτέλεσμα.
Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι έχει μία απίθανη ποικιλία από finger food, μικρές λιχουδιές στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Τραγανές πίτες με πέστο λιαστής ντομάτας και αλλαντικά, μπρουσκέτες με ψητό χαλούμι και ταπενάντ σύκου, σπιτικός μαριναρισμένος σολομός με σάλτσα μουστάρδας, είναι τα αλμυρά πιάτα που φτιάχνουμε βήμα – βήμα. Έκπληξη τα καρύδια σε σιρόπι από μέλι και βαλσαμικό, το πιο ταιριαστό συνοδευτικό για κάθε είδος τυριού.
Όσο για τα γλυκά, σ' αυτό το επεισόδιο έχουμε διπλή απόλαυση: Αφράτη και αρωματική βασιλόπιτα σερβιρισμένη πρωτότυπα με σαντιγί γιαουρτιού, και αχλάδια ποσέ σε σιρόπι καφέ, τυλιγμένα με σφολιάτα και σερβιρισμένα με κρέμα τζίντζερ, είναι οι δύο γλυκές προτάσεις του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved