Διονύσης Αλέρτας: «Μου αρέσει να δουλεύω και να κάνω έρωτα…»
Taste

Διονύσης Αλέρτας: «Μου αρέσει να δουλεύω και να κάνω έρωτα…»

Για το αν έχει δοκιμάσει ποτέ στη ζωή του ναρκωτικά, αν έχει περάσει από περίοδο αλκοολισμού αλλά και αν έχει περάσει την πόρτα κάποιου ψυχολόγου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Διονύσης Αλέρτας.


Έχεις πάρει ποτέ ναρκωτικά; «Ποτέ στη ζωή μου. Όλοι μου το χρεώνουν, αλλά δεν πειράζει»
Ίσως γιατί το στυλ σου παραπέμπει σε αυτό. «Ναι, το ξέρω. Και η αλήθεια είναι ότι ούτε καν καπνίζω. Αλκοόλ μόνο πίνω πού και πού. Δεν έχω πρόβλημα να το πω. Και ο λόγος που δεν δοκίμασα ποτέ ναρκωτικά είναι ίσως γιατί είμαι πολύ επιρρεπής σε ό,τι μου αρέσει. Δεν ξέρω αν θα με «έφτιαχναν» ή αν θα με «χαλούσαν», αλλά αν συνέβαινε το πρώτο, σίγουρα θα έπεφτα με τα μούτρα»


Έχεις περάσει περίοδο αλκοολισμού; «Έπινα πολύ στην ηλικία των 21 με 22. Έπινα άτσαλα μόνο και μόνο για να μεθύσω»
Είχες καταφύγει στο ποτό γιατί σου έδινε το θάρρος που χρειαζόσουν για να εκφραστείς; «Μπορεί να ήταν και γι' αυτό. Βέβαια έπινα πολύ. Δεν μεθάω εύκολα»


Φαίνεσαι πολύ κατασταλαγμένος στις απόψεις και τις αποφάσεις σου. Έχεις κάνει ψυχανάλυση; «Όχι. Δεν θα πήγαινα εύκολα σε κάποιον να πω όσα νιώθω. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη για κάτι τέτοιο. Άσε που αν το κάνω, μπορεί να με πάνε και μέσα»
Υπήρχε διάστημα της ζωής σου που το σεξ ήταν κυρίαρχο; «Πάντα είναι κυρίαρχος ο έρωτας στη ζωή μου. Μου αρέσει να δουλεύω και να κάνω έρωτα. Δηλαδή γιατί το σινεμά, π.χ., να είναι σημαντικότερο», εξομολογείται ο γοητευτικός ζαχαροπλάστης στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved