Κυριακάτικο τραπέζι από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Taste

Κυριακάτικο τραπέζι από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Κυριακάτικο τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», σήμερα στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε αυτό το επεισόδιο ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει βήμα-βήμα τη συνταγή για τις πιο νόστιμες τσιπούρες με λαχανικά και φρέσκα αρωματικά στο φούρνο.
Οι δίχρωμες ταλιατέλες με μοσχαρίσια φιλετάκια, σπανάκι και γκοργκοντζόλα στη συνέχεια κλέβουν τις εντυπώσεις με την δυνατή τους γεύση και πλημμυρίζουν την κουζίνα με αρώματα μπαχαρικών. Σειρά έχουν τα πρωτότυπα ρολάκια από φιλέτο κοτόπουλου με προσούτο και σάλτσα από μέλι και βαλσαμικό ξίδι.

Αυτή την Κυριακή, η ώρα του γλυκού κρύβει πολλή νοστιμιά. Ο Βαγγέλης φτιάχνει ένα απίθανο κέικ με καρύδια και μπαχαρικά και το γαρνίρει με κρέμα μόκα, με πλούσια γεύση και άρωμα καφέ.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved