Νηστίσιμες, υγιεινές και απολαυστικές γεύσεις με ένα... κλικ, για ένα ξεχωριστό σαρακοστιανό τραπέζι!
Taste

Νηστίσιμες, υγιεινές και απολαυστικές γεύσεις με ένα... κλικ, για ένα ξεχωριστό σαρακοστιανό τραπέζι!

To τριώδιο έχει ανοίξει... η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και η μεγάλη Σαρακοστή είναι προ των πυλών!

Γνωρίστε τις πιο αυθεντικές ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις της σαρακοστής μέσα από την περιπλάνησή σας στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen www.yolenis.com. Πάνω από 1200 τοπικά προϊόντα, από 115 καταξιωμένους παραγωγούς της ελληνικής υπαίθρου φιλοξενούνται στις σελίδες του και παράλληλα με τις πληροφορίες του προϊόντος γίνεται και εκτενής αναφορά για τον παραγωγό του αλλά και την περιοχή προέλευσης.

Το «Τραπέζι του μήνα» στην αρχική του σελίδα, φιλοξενεί μοναδικές νηστίσιμες επιλογές και παράλληλα η οικογένεια της Yoleni's διαλέγει για εσάς τις πιο πατροπαράδοτες, σπιτικές γεύσεις για να ζήσετε την πιο απολαυστική νηστεία!
Η Σαρακοστή, ή αλλιώς μεγάλη Σαρακοστή, πήρε το όνομα της από τον αριθμό τεσσαράκοντα (σαράντα), αφού τόσο ο Μωυσής στο όρος Σινά όσο και ο προφήτης Ηλίας στην έρημο του Χωρήβ νήστεψαν επί σαράντα ημέρες προτού συναντήσουν το Θεό. Ιδιαίτερα όμως στη διαμόρφωση του αριθμού αυτού επέδρασε το παράδειγμα του Χριστού, ο οποίος μετά τη βάπτιση Του και προτού αρχίσει τη δημόσια δράση του ακολούθησε νηστεία επίσης για σαράντα ημέρες. Η περίοδος αυτή ξεκινάει την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας και είναι η περίοδος προετοιμασίας για το Πάσχα, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν καταναλώνεται κρέας. Τα εδέσματα βέβαια της σαρακοστής είναι ποικίλα και η οικογένεια της Yolenis έρχεται για να χαρίσει μεγάλες γευστικές απολαύσεις στην πιο... λιτή γαστρονομική περίοδο.
Περιηγηθείτε στο www.yolenis.com και επιλέξτε ανάμεσα από τις πιο παραδοσιακές νηστίσιμες προτάσεις, που αναδύουν αρώματα Ελλάδας! Εντυπωσιάστε με τις σαρακοστιανές σας επιλογές τόσο την Καθαρά Δευτέρα όσο και όλη την περίοδο της Μεγάλης Σαρακοστής. Το ηλεκτρονικό delicatessen Yolenis.com σας φέρνει τις πιο ελληνικές προτάσεις δεδομένου ότι εξασφαλίζει με απόλυτη συνέπεια, παράδοση σε 16-36 ώρες από την παραγγελία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα.

Δώστε ιδιαίτερο άρωμα και γεύση στην πιο παραδοσιακή περίοδο με ένα...κλικ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved