Τι μας ετοιμάζει αυτή την εβδομάδα ο Άκης;
Taste

Τι μας ετοιμάζει αυτή την εβδομάδα ο Άκης;

Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16:50, μας δίνει ιδέες για λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, καθώς επίσης χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή των πιάτων.

Οι συνταγές από 23-27 Φεβρουαρίου:

Καθαρή Δευτέρα 23/2: Ο Άκης μάς φτιάχνει συνταγές, όχι μόνο για την Καθαρή Δευτέρα αλλά και για όλη τη διάρκεια της νηστείας. Για αρχή ετοιμάζει την Κυρά Σαρακοστή, ένα "ιδιόμορφο ημερολόγιο" φτιαγμένο από αλεύρι, που βασίζεται σε ένα παλιό έθιμο. Στη συνέχεια μαγειρεύει καλαμαράκια με πατάτες τηγανητές και σως από αβοκάντο. Το επιδόρπιο είναι brownies με ταχίνι.
Τρίτη 24/2: Τραγανός σολομός είναι το πιάτο του σημερινού επεισοδίου. Τον συνοδεύουμε με ντιπ από λεμόνι και μυρωδικά. Πρωτότυπα δαντελένια μπισκότα είναι η δεύτερη συνταγή της ημέρας.
Τετάρτη 25/2: Για τους λάτρεις της ομελέτας είναι η σημερινή συνταγή που προτείνει ο Άκης: σπέσιαλ και πεντανόστιμη ομελέτα φούρνου. Για τη συνέχεια σκορδάτες μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί και λαχταριστά τυρόψωμα.
Πέμπτη 26/2: Πίτα ψαριών: μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη συνταγή για ψάρι που συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας. Τραγανά μπισκότα βανίλιας είναι η δεύτερη συνταγή του επεισοδίου.
Παρασκευή 27/2: Νόστιμα ορεκτικά μάς ετοιμάζει ο Άκης στο σημερινό επεισόδιο. Γεμιστές πατάτες με λουκάνικο, κρακεράκια χωρίς γλουτένη με σος φέτας και καναπεδάκια με σολομό και γιαούρτι. Τέλειες νοστιμιές για όλες τις ώρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved