Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι έχασε 8 κιλά
Taste

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι έχασε 8 κιλά

Η Κατερίνα Καινούργιου προσέχει τη διατροφή της και μάλιστα κατά καιρούς έχει αποκαλύψει αρκετά από τα μυστικά της για ευκολότερη απώλεια βάρους.

Το λεμόνι είναι ένα φυσικό διουρητικό που απομακρύνει ης τοξίνες, δίνει ενέργεια και αποτελεί άριστο αντιοξειδωτικό. «Όσοι το έχουν δοκιμάσει αλλάζουν γνώμη γι' αυτό που λένε ότι "μόνο ο καφές ξυπνάει το πρωί". Ο συνδυασμός του με το ζεστό νερό ενυδατώνει το σώμα και οξυγονώνει το αίμα, προσφέροντας ευεξία και ενέργεια», λέει στο You. Η κινόα είναι πλούσια σε θρεπτική αξία και βοηθά στην ενεργοποίηση ίου μεταβολισμού. Τα αποξηραμένα cranberries δεν λείπουν από το διαιτολόγιο της αφού έχουν αποτοξινωτική και αντιοξειδωτική δράση.
Η παρουσιάστρια, που αγαπά το ωραίο, μετά από πολλή προσπάθεια και κόπο κατάφερε να αποκτήσει σώμα με αναλογίες μοντέλου. Πώς το πέτυχε; Τα «μυστικά» της για να χάοει μέσα σε έναν χρόνο 8 κιλά και πόντους είναι η σωστή διατροφή και η γυμναστική με pilates και trx, ενώ κάνει διάδρομο στο σπίτι και τρέξιμο μαζί με τον σύντροφο της.

Το ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής της
Πρωινό: Τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, 1 φέτα άπαχο τυρί 1 φέτα γαλοπούλα
Δεκατιανό: 1 φρούτο ή 1 μπάρα δημητριακών
Μεσημεριανό; Πριν από την εκπομπή θα φάει 1 τονοσαλάτα
Βραδινό: Το καταναλώνει πάντα πριν από τις 9 το βράδυ και περιλαμβάνει πρωτεΐνη και σαλάτα.
Πίνει μόνο λευκό κρασί δύο-τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ τα χειμώνα φροντίζει να καταναλώνει αρκετά φλιτζάνια πράσινο τσάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved